mr.magic Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 S-a intamplat vineri seara in jurul orei 19.30, vitezana albastra inchis (nu am sesizat nr) lovita rau de dacie crem deschis; motocicleta praf, rezervor spart benzina in jur, dacie sifoanta, motociclistu nu stiu ce a patit dar erau opriti inca 2 motociclisti cu nr de italia langa tot cu vitezane (cred ca erau impreuna). Poate aveti detalii mai multe eu eram in autobuz spre casa in momentul acela. Cred ca dacia i-a taiat calea motociclistului, din pozitia in care earau vehiculele numai asa putea sa reiese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Of! Iar accident! Iar conserva care crede ca drumul este numai pentru ea? Sau sofer care nu stie la ce folosesc retrovizoarele? (cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Sa speram ca e bine motociclistul...cate trebuie sa se mai intample sa vada shi soferii ca mai suntem shi noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Ce s-a intamplat mai exact..? Nu estie nimeni.. ? Sper ca motociclistul e OK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Sper si eu sa fie motociclistul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 langa motocicleta avariata statea un tip in combinezon care avea o fata mai necajita, dar nu sunt sigur ca el era posesorul nefericit pt ca mai erau oprite inca 2 motociclete langa. sunt si eu foarte curios daca a patit ceva sau nu, in orice caz moto arata rau si dacia era busita urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate