Sari la conținut

mr.magic

Membru
  • Număr conținut

    477
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mr.magic

  1. mr.magic

    Manusi pierdute

    Salut, Un prieten de-al meu a gasit o pereche de manusi de vara, ieri pe strada Dragalina. Din cate mi-a zis marca e Ricon sincer nu am auzit de marca sunt din piele si textil. Sper ca nu mai exista topic pe tema asta dara daca stie cineva ceva sa imi dea de veste. Marius.
  2. mr.magic

    Util

    Eu stiu de doua variante: 1. http://www.reparatii-radiatoare-jante-auto.ro/ - Eu mi-am vopsit la ei jantele si paharele de la amortizoarele fata .... sableaza si vopsesc in camp electrostatic in special pentru masini dar fac si pentru moto. Nu mai tin minte exact dar cred ca m-a costat undeva intre 400-500 roni, oricum la pret te poti intelege cu ei. Calitatea e bunicica, sincer mi s-a parut ca au incarcat prea multa vopsea ori stratul de grund a fost prea gros in rest se vede ca sunt foarte interesati sa iasa produsul la cea mai buna calitate. 2. http://www.alphalas.ro/contact.html - Am lucrat cu ei pentru job si au cele mai bune echipamente industriale pentru vopsire in camp electrostatic. Mi-am vopsit la vechiul motor cateva piese mici si au iesit grozav de bine, rezultatul a fost o vopsire extrem de rezistenta, problema era ca atunci nu aveau decat culori industriale. Pe ei ii recomand pentru calitate dar din cate imi aduc aminte comanda minima la ei e 100 eur + tva. Ia legatura cu Calin Trif si o sa te indrume el.
  3. mr.magic

    BURSA LOCALA

    Vand geaca Vanucci Racing 2. Geaca e ingrijita, a fost curatata constant, nu miroase, perfect curata. Pielea e bine intretinuta, nu are nici cea mai mica zgarietura ruptura sau gaura. Protectii coate, umeri si spate .. evident netestate Marimea e 50, eu am 75 kg 1,83 si mi-e putin mare, cand iau un hanorac sau bluza groasa fine la fix .. fiind mai slabut mai e loc destul la burta si la brate, plus e loc si la umeri (nu am umerii lati). E destul de bine ventilata, merge perfect primavara, toamna si putin din vara. Pe calduri toride evident transpiri (transpiri si cu tricou) dar materialul interior e antibacterial si nu miroase deloc. Pret 600 ron. Marius Oltean 0742006585
  4. mr.magic

    Util

    Salut, Are cineva o presa de lant imprumut pe weekendul care vine? Vin iau si aduc in cateva ore, binenteles las garantie. Merci, Marius
  5. Vreme frumoasa azi .. am iesti cu oile la pascut
  6. Sa intelegem ca ai vandut-o ? Baga si tu o poza cu XX-u sa vedem daca a meritat sau nu Sper sa nu fiu nevoit sa o dau pe a mea niciodata, e cel mai tare motor dupa gustul meu ... singurul lucru pentru care as trece pe 1200 ar fi cardanul (urasc sa spal lantul si urasc sa il vad murdar). Multa bafta !
  7. Eu aveam ceva mai multa benzina ... a mea a implinit saptamana trecuta 30k ... multi inainte !
  8. O problema pe care am sesizat-o de ceva vreme sunt turbulentele pe care le face parbrizul ... Ce mi se pare mie e ca la inaltimea mea vantul loveste undeva sub gat si imi creaza mult zgomot in casca. Daca ridic putin gatul nu mai am problema asta, si e aiurea ca zgomotul e mai mare decat pe un naked (testat). Se mai loveste cineva de problema asta si daca da imi recomandati un parbriz aftermarket?
  9. si a ta are jante argintii ?
  10. Nu merge sa desfaci carena fata si o indrepti cu mana ? eu asa am facut la un motorul unui prieten ... ii drept nu VTR ... daca nu te bagi cred ca iti rezolva orice mecanic moto
  11. Acuma am ajuns de acolo, singurul VFR ... al meu
  12. E inscris si un VFR "modificat" http://www.t-festival.ro/wp-content/uploads/2014/05/honda-vfr-2-460x280.jpg
  13. Nu stiam ca e o moda ... stiu ca sunetele sunt normale dar cu noul ulei zici ca tai in unt. In carte scrie ca se poate pune si 15W50 si dat fiind ca jumatate din drumurile mele sunt in oras si motorul e tot timpul incins nu vad care ar fi problema. In afara de operarea mai fina a cutiei nu am sesizat absolut nici o alta schimbare ... crede-ma am simturile ascutite In alta ordine de idei , vine vre-un vfr-ist la t-festival in Jucu ? http://www.t-festival.ro/
  14. Iti dai seama ca pare bulshit ... am vazut si eu produsul, ma intreb daca e veritabil care ar fi justificarea diferentei de pret fata de PC ? Am pus anul asta 15w50 de la Belray ... brici ... cutia nu mai clancane ca la 10w40
  15. Vreau sa imi iau GT-air dar mi se pare cam piperat pretul. Am tot asteptat sa vina vre-o oferta pe louis/fcmoto dar nimic ... Stie cineva daca as putea sa o gasesc la unpret umpic mai mic ... as vrea varianta journey care a dracu e cu 100 eur mai scumpa. Merci.
  16. mr.magic

    Hai La O Plimbare !

    Pe la 18 iese cineva azi ?
  17. mr.magic

    Util

    Evident ca baietii unde mi-am montat anvelopele aveau asa ca nu le-am folosit .. o sa vin sa le returnez ca n-am ce face cu ele. Oricum multumesc de ajutor
  18. mr.magic

    Util

    Perfect, poate trec dupamasa pe acolo .. Merci
  19. mr.magic

    Util

    Salut, oare unde as putea gasi ventil pentru janta tubeless ?
  20. Se poate ... eu de cateva saptamani o bibilesc si am dat jos cutia filtrului de aer si am curatat cam tot ce era de curatat acolo ... sunt curios daca dispare problema asta.
  21. Si a mea face la fel, dar numai la temperaturi sub 10 grade ... pana acum nu m-a deranjat in mod deosebit
  22. Eu am constatat cu stupoare ca am gume din 2004 , motorul il luasem de la cineva care l-a "pastrat" mult timp in garaj. Oricum, Michelin recomanda schimbarea lor dupa 10 ani ... dupa 5 ani trebuie verificatre de un mecanic profesionist (nu stiu ce inseamna asta ) sursa: http://moto.michelin.co.uk/advice/buying-guide/when-should-i-change-my-tyres The 5 year test – before it’s too late! When they’ve been in use for 5 years or more, tyres must be examined annually by a professional mechanic. If they need to be changed, follow the bike manufacturer’s recommendations concerning the replacement of original equipment. As a precaution, any tyre which has not been replaced after 10 years must be changed, even if its general condition seems good and it has not reached the limit of wear.
  23. Merita sa pun filtru de aer K&N ? Am avut pe RF sase ani si am fost multumit in special pentru ca il puteam spala. Se poate sa modifice ceva in comportamentul motorului in ideea in care nu am inca bani de power commander ... is curios daca are cineva pe VTEC.
  24. "balansarea ghidoanelor" asa cum zici tu mi se pare ca e aceeasi simptom pe care l-am am vut si eu la inceput... eu am lasat amortizoarele din suporti cu 1 cm si acum merge perfect, inspiratia am avut-o de la Stefanbh (/index.php?/topic/32357-honda-vfr-750800/?p=1576209) care a lasat fata cu 4 cm ceea mie mi se pare umpic cam mult, dar poti incerca pana ti se pare confortabila directia. se poate totusi sa fie si guma fata ... ai verificat presiunea ? oricum cel mai sigur e sa faci o inspectie a furcii, eventual sa schimbi si uleiul chiar asa de tare te arde sa o pornesti ?
×
×
  • Creează nouă...