sergiu_gsxr Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Salutare tuturor, am o mica problema si anume : Detin un gsxr 1000 k6 si in urma cu ceva timp mi-ai pierdut una dintre chei. acum merg cu cheia de rezerva. Imi poate spune cineva de unde as putea procura o cheie (sau mai multe ) pentru motoreta. Din cate stiu aceasta cheie are si un chip in ea (va rog sa ma contraziceti daca gresesc). Am fost la reprezentanta Suzuki si mi-au cerut 154 lei pentru o astfel de cheie(blank) ceea ce mi s-a parut enorm. Pe ebay o gasesc la 5 lire. Exista vreo diferenta intre ele?(Mi-e foarte greu sa inteleg de ce diferenta de pret este atat de mare) Totodata daca stiti pe cineva care vopseste frumos si ieftin in bucuresti caci am cam scapat-o , si cum tot mai e putin si se incheie sezonul as vrea sa ii trag o vopseala Stima si asfalt uscat si cat se poate de cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 daca mai ai rabdare vreo saptamana -10 zile aduc eu ,tocmai am comandat mai multe pt toate tipurile de japoneze la 10 eur bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Cheile astea vin cu un cod aleator programat in cip sau trebuie programat cipul? Daca au deja cod programat, chiar este aleator sau toate au acelasi cod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 vand chei brute pt suzuki kawasaki yamaha honda ,modelul cu cip dar merg si pe modelele fara cip ,pret 10 eur/buc ,livrabile imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Adică au si cip-ul ce poate fi programat după actuala cheie pe care o am ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Adică au si cip-ul ce poate fi programat după actuala cheie pe care o am ? nu au cipul ,cipul se "construieste" la reprezentanta. Mesaj completat Adică au si cip-ul ce poate fi programat după actuala cheie pe care o am ? nu au cipul ,cipul se "construieste" la reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate