MihneaRatte Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Eu si pretena vrem sa mergem pana in Budapesta weekendul asta ca e cald. F650GS si 110 viteza medie. Plecare de vineri noapte si inapoi luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Luni cand ?aproximativ ce ora ? Care e traseul ,nr aprox de km ?suma ~ necesara de $ ,unde facem popas? ?Eu as venii ,insa as avea nevoie de mai multe detalii,plecare de unde se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Luni cand ?aproximativ ce ora ? Care e traseul ,nr aprox de km ?suma ~ necesara de $ ,unde facem popas? ?Eu as venii ,insa as avea nevoie de mai multe detalii,plecare de unde se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Luni cand ?aproximativ ce ora ? Care e traseul ,nr aprox de km ?suma ~ necesara de $ ,unde facem popas? ?Eu as venii ,insa as avea nevoie de mai multe detalii,plecare de unde se face? Mesaj completat Luni cand ?aproximativ ce ora ? Care e traseul ,nr aprox de km ?suma ~ necesara de $ ,unde facem popas? ?Eu as venii ,insa as avea nevoie de mai multe detalii,plecare de unde se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 Eu sunt din buc, nr de km este exact cel cunoscut de pe orice cautare google (812.23 km) cu traseul cel mai scurt Sibiu-Arad-Budapesta, popas cand oboseste lumea, fiecare stie ce buget are disponibil si cat ii consuma mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ca si cazare,pe unde ?intreb pentru ca poate au mai fost si altii si sa ne dea ceva de inteles...sau o recomandare. scuze de 4 x post,dar a luat-o razna firefox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 va recomand sa dormiti la motelul venusz, pe autostrada cu 30 km inainte de budapesta. costa 35 eur/noapte dubla si au o supa gulas si niste muraturi ff bune. de fapt orice mananci e f bun. coordonate N47.27254 E19.33096 poi garmin puteti descarca AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 cazarea in budapeste - cam 20 e camera daca vrei detalii , zi mi Ca si cazare,pe unde ?intreb pentru ca poate au mai fost si altii si sa ne dea ceva de inteles...sau o recomandare.scuze de 4 x post,dar a luat-o razna firefox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate