blue_led Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) zi frumoasa de noiembrie Editat Noiembrie 15, 2010 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 mai otti ce de prosti faci tu in we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) video Mesaj completat Editat Noiembrie 15, 2010 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Frumosi munti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 FFFF FAIN.... l-am recunoscit pe attila....de unde naibii l-ati agatat si pe el ?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 aici a fost de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiry213 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 de ce nu lasi filmuletele cu sunetul motorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 f frumos....dar periculos....cum ai trecut la stancile alea ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 cred ca-i coborarea de la babele spre pestera, cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 pai traseul a fost asa.... urcat de la cota 1000 (parca) drumul de la sinaia - targoviste pana intersectezi drumu de la cuibu dorului la babele. mers pana la piatra arsa- refugiul de salvamont ( se vede de jos din busteni, poiana tapului in stanga crucii) de acolo la babele (dar nu am intrat langa babe ca era zona interzisa) intors spre piatra arsa si apoi in jos spre pestera. haleu la pestera si apoi pe forestier inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 pai traseul a fost asa....urcat de la cota 1000 (parca) drumul de la sinaia - targoviste pana intersectezi drumu de la cuibu dorului la babele. mers pana la piatra arsa- refugiul de salvamont ( se vede de jos din busteni, poiana tapului in stanga crucii) de acolo la babele (dar nu am intrat langa babe ca era zona interzisa) intors spre piatra arsa si apoi in jos spre pestera. haleu la pestera si apoi pe forestier inapoi piatra arsa- refugiul de salvamont nu era interzis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate