Sari la conținut

tiry213

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tiry213

  1. de ce nu lasi filmuletele cu sunetul motorului ?
  2. Mi se pare mie, sau pentru el nu mai conteaza care e vinovatul? Care e smecheria ca e ea vinovata? Nu-l mai aduce inapoi... Cam asta e ce conteaza. Iar daca mergea mai incet putea face ceva... Pe motor gandesti in primul rand pentru tine, si trebuie sa iei in cacul si inconstienta/greselile celorlalti.
  3. Pai ori mergem pe o roata, ori nu mai mergem ... ) Poate se reface.
  4. Ce parerea aveti de protectiile madhead pentru genunchi si coate ? Sunt ok ? http://www.louis.de/index.php?partner=hurr...tnr_gr=20019226 http://www.louis.de/index.php?partner=hurr...tnr_gr=20019221
  5. Un filmulet, fara oameni mutilati/morti, dar din care se inteleg multe.
  6. tiry213

    Suzuki Dr 350 S

    care este diferenta intre dr 350 si dr 350 s ?
  7. tiry213

    Accident In Regie

    Pacat ca multi nu prea mai au parte de altele mai noi.
  8. Am fost si eu acolo. Am trecut pe langa ei, cand il resuscitau pe domnul de pe motocicleta, azi dimineata am vazut in ziar ca avea 60 ani, si ca a decedat. Din cate am inteles, cel cu opelu albastru vroia sa intoarca. Motocicleta nu parea prea avariata. Nu am vazut daca motociclistul avea echipament, dar era zgariat pe genunchi. Foarte trist (
  9. Da, se vedea casca, fiindca il vedeam pana la gat, ca statea in picioare, erau masini normale, intre terasa si drum, parcate pe margine, iar el era intre 2 masini.. Nu m-am dus acolo ca banuiam ca era destul de suparat, si sa nu il mai supar si eu cu intrebari. Un enduro de culoare inchisa, nu stiu modelul. Cred ca avea geaca pe el, dar nu bag mana in foc. Fiindca nu am apucat sa il vad prea mult, doar cat l-am vazut ca a trecut prin fata mea. In momentul accidentului nu il vedeam.
  10. Aseara, in timp ce eram la un suc, un motociclist a intrat intr-o skoda octavia. I-am vazut cand au trecut, dupa aceea s-au auzit 2 bubuituri( ma gandesc eu ca una cand a dat motorul in masina, si cea de-a doua cand a dat motociclistul ). Nu eram atent la ei, cand s-a intamplat de aceea nu stiu cu exactitate. Banuiesc ca soferul masinii a franat la o trecere de pietoni (nu era marcata fiindca e proaspat asfaltat ), iar motociclistul cred ca nu a stiut de ea, sau nu se astepta sa franeze cel cu skoda. Pe jos era umed, fiindca udasera strada. Dupa bubuitura, l-am vazut pe motociclist, in picioare, isi scotea casca, dar nu l-am auzit injurand sau sa se certe cu soferul (oricum eram la 30m de ei, si era un rand de masini intre noi). Cand am plecat, l-am vazut pe cel cu skoda, care avea spoilerul zgariat pe partea stanga, si cred si putin tripla crapata. Nu stiu daca avea echipament motociclistul fiindca nu se vedea de masini.
×
×
  • Creează nouă...