dorucioby Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Jawa mea 350 638 merge foarte bine ce sa zic. Insa...Am schimbat setul de jicloare carburator , merg ok in ture normale . Astazi m a apucat damblaua sa o iau la fugareala, demaraj puternic. Observ ca de la o anumita turatie tinde sa moara si daca reduc un pic din acceleratie, se mai tureaza o bucata si tot asa. Suspectez nivel mic in carburator. Mentionez ca are si aprinderi Gtronic. Orice pareri sunt bine venite. Nu ma supara la o exploatare domestica, asa ca am sa i dau pace dar ma intriga tehnic ce ar putea fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Jawa mea 350 638 merge foarte bine ce sa zic. Insa...Am schimbat setul de jicloare carburator , merg ok in ture normale . Astazi m a apucat damblaua sa o iau la fugareala, demaraj puternic. Observ ca de la o anumita turatie tinde sa moara si daca reduc un pic din acceleratie, se mai tureaza o bucata si tot asa. Suspectez nivel mic in carburator. Mentionez ca are si aprinderi Gtronic. Orice pareri sunt bine venite.Nu ma supara la o exploatare domestica, asa ca am sa i dau pace dar ma intriga tehnic ce ar putea fi. umbla la cuiul de dozaj,mai sus sau mai jos.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Jawa mea 350 638 merge foarte bine ce sa zic. Insa...Am schimbat setul de jicloare carburator , merg ok in ture normale . Astazi m a apucat damblaua sa o iau la fugareala, demaraj puternic. Observ ca de la o anumita turatie tinde sa moara si daca reduc un pic din acceleratie, se mai tureaza o bucata si tot asa. Suspectez nivel mic in carburator. Mentionez ca are si aprinderi Gtronic. Orice pareri sunt bine venite.Nu ma supara la o exploatare domestica, asa ca am sa i dau pace dar ma intriga tehnic ce ar putea fi. Problema asta am avut-o si eu la motor. cum a zis si voschodij ridica acul de dozaj cuuna sau doua trepte mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate