nono65 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Salut....am un aprilia red rose de 49cc care trebuia segmentat...l-am dus la cineva care l-a segmentat...l-am adus....si acuma nu mai trage bine deloc si scoate o gramada de fum alb-albastrui.....ce are?poate sa imi dea cineva niste explicatii?multumesc anticipat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 rodaj ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 N-are nimic, trebuie rodat. Nu asa ti-a zis si nenea care l-a segmentat? Crede-l, asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nono65 Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 am pus la facut rodaj dar scoatea prea mult fum..:|...si l-am oprit....ala omul ala nu mi-a spus nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 e 2t, e normal sa scoata fum, ce ulei i-ai pus si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Daca uzura este prea mare doar segmentarea nu rezolva mare lucru. In plus, la segmentare e necesara si deglazurarea/honuirea cilindrului urmata de rodaj. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nono65 Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 ulei nu stiu de care...dar sunt 2 locuri de pus ulei.....si cel care a segmentato a pus ulei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate