al3xutz Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 S-a furat scuterul meu,ieri seara 17.11.2010. Rog sa fiti cu ochii in patru,daca vedeti ceva,aruncatii cu ceva in cap....sa ma sunati.orice indiciu este bine venit!!se ofera RECOMPENSA 0748.233.770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 offf alexe ce naspa , nu mi am dat seama ca tu erai mai devreme pe mes cand mi ai dat mesaj , imi pare rau , o sa dau cu ochiu prin zona pe la mine , cum aflu ceva te sun instant dar cum naibi l au luat ca stiu ca il asigurai calumea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 au inceput sa dispara mobre si scutere din berceni...nu e in regula.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate