Sari la conținut

al3xutz

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de al3xutz

  1. Un mic video cu stop led fumuriu cu semnale incluse pt SV 650 99-00 https://www.facebook.com/video.php?v=336442533214059&set=vb.324089251116054&type=2&theater Pentru intrebari sau detalii va stau la dispozitie !
  2. Catalin n-are l-am mai intrebat,dau un ochi pe aici ce mi-ai lasat sa vad daca gasesc ceva,ms !
  3. Fratilor,o carena laterala stanga pt un 1000 RR 2004 unde gasesc si eu,am spart netu in 2 si mai nimic
  4. Pentru cine este interesat de stop led fumuriu cu semnale incluse pentru Ducati Monster click /index.php?/topic/721061-vand-stopuri-cu-led-fumurii-cu-semnale-incluse-hondayamahakawasakiducati/
  5. Iti poti alege folia de protectie dupa polishare,Llumar sau 3M(transparenta sau fumurie) au baietii tot
  6. Eu mi-am polishat farurile la motoreta,un 1000 rr din 2004.Iti recomand sa te duci unde am fost si eu,iti poti pune si folie transparenta de protectie pe far,sau fumurie,eu am ales fumurie pe faruri.Daca iti pui folie nu mai ai stres (urmeaza folie de protectie si pe carena fata tot la ei . www.kaf.ro se ocupa cu folie geamuri/faruri/stopuri etc Bafta !
  7. Mi-am schimbat parbrizul la motoreta,daca vrea cineva un double boubble fumuriu pt un 1000 RR 2004-2007 sa ma anunte /index.php?/topic/707761-parbriz-honda-cbr-1000-rr-2004-2007-fumuriu/?hl=%2Bparbriz+%2B1000
  8. Problema s-a declansat dintr-o data,mergeam noaptea si s-a stins faza scurta,si bordul si a ramas decat pozitia.am tras pe dreapta,am oprit motorul,l-am pornit si apoi nu mergea decat faza lunga si bordul plus pozitii.am verificat toate sigurantele,bornele foarte bine stranse,fara oxid ... Motorul merge fara lumini conectate decat cu pozitiile,cum am conectat un bec,in secunda doi se opreste motorul Ramane sa ma uit la ce mi-ai spus tu...daca nu reusesc,sper sa-i dea un electrician de cap .. Ms
  9. Va salut, Detin o Honda CBR 1000 RR si am urmatoarea problema la ea : cand conectez orice bec la far,fie el xenon sau unul normal,imi opreste instant motorul,fara sa arda vreo siguranta toate fiind masurate.Ca sa porneasca la loc,trebuie sa scot mufele de la becul montat,si eventual si borna de la bateria scoasa vreo 10 min.Am mers cu motorul decat cu pozitia fata-spate,si n-are nici o treaba,dar cum conectez un far fie el scurta sau lunga intrerupe functionarea motorului.am schimbat si drosere,si becuri,am pus si bec normal si face la fel. Daca aveti vreo idee ar fi bine venita. Salut !
  10. Noul meu bord...before and after made by www.kaf.ro recomand cu incredere !!
  11. fratilor am si eu nevoie de un releu incarcare pt un CBR 1000 RR din 2004...are cineva?de preferat zona buc...0748.233.770,beep si sun eu.
  12. Ma alatur si eu grupului de detinatori Honda...mi-am luat de ceva zile un 1000 RR din 2004...
  13. S-a furat scuterul meu,ieri seara 17.11.2010. Rog sa fiti cu ochii in patru,daca vedeti ceva,aruncatii cu ceva in cap....sa ma sunati.orice indiciu este bine venit!!se ofera RECOMPENSA 0748.233.770
  14. nu stiam ca a vinde e tot una cu a cumpara...trebuie sa o retin pe asta,e buna
  15. Cauciucuri Kenda K413 NOI Marimea 140/60-13 si 130/60-13 Pret 300 ron.
  16. ia zi cocos uite-te la cele 2 filmulete si zi-mi pararea ta de maestru Rossi,daca e bun sau e praf scuterul de la smaeb,aeroxu ala basit albastru... ca doar tu le ai cu astea si asta e al 2-lea filmulet
  17. dupa cum spuneam,cei mai "tari" baieti pe forum ii gasesti,altii gonesc cu 150 altii cu 200....asta cu scuteru,nu cu motoreta...vopseaua in sine,cu toate materialele ce implica o vopsitorie,de la cap la coada...chiar nu sunteti intregi la minte sunteti trueeeee rau de tot,aveti singe toti de Rossi in voi!! si ca un quote catre VipCristian...uite-te si la semnatura mea..
  18. man sa-ti spun o chestie...nu de nou s-a apucat de modificat la el,ci in timp...ia spune,daca ai fi intr-o masina si ai merge si tu cu vreo 90-100 si trece un scuter cu numar GALBEN pe langa tine cu o viteza mai mare,nu ramai un pic mirat?in fine...aici sunt numai meseriasi,doctori in mecanica,doctori in mers pe 2 roti,sau eventual pe una singura,ca de'....daia sunteti "doctori" Si mie mi se pare foarte okey aeroxul cel galben,n-am ce spune,dar oricum...nu se compara cu a lu' junioru' ca el nu este doctor ca voi toti de pe acest forum "minunat" ... Sunte-ti CEI MAI TARI "REISĂRI" si tineti-o tot asa!!!
  19. da,ala portocaliu e cel mai smecher..cu carburator de chinezarie,cica "importator" de nu stiu ce piese(care au venit de la alta firma mai exact scooter-atack),si majoritatea pieselor de pe scuter erau de la Ciprian de la Scuter-Centre.. Scuterul a fost cumparat de nou,nu este furat,si pur si simplu s-a ajuns la acei bani,pentru ca s-a vrut performanta cat mai mare pentru un scuter de 50 Iar in legatura cu discul,cauta pe net daca tot esti atat de mirat...este Galfer de la Malossi,dar daca nu le ai....stai acasa si nu mai deschide gura fara sa te intrebe careva..
  20. asta este imaginea unui scuterist,asociata cu un cocalar,cu freza facuta,tigara in gura,ochelari la ochi...etc etc din pacate,nu suntem toti la fel,dar majoritatea astia sunt,si din cauza lor,noi astia mai intregi la minte care purtam casca(cu pinlock-majoritatea motociclistilor nu au.. :Dpasagerul tot cu pinlock ) geaca de piele polo,genunchere si cizme suntem asociati tot ca aia...dar asta e Romanica.. Sa se bage carnetu odata,eu unu sunt de acord,este prea mult haos..si politia sa-si faca treaba in randul cocalarilor,si celor care fura scutere si nu numai. sa speram ca este bine cel din accident.. Si un P.S.: acolo unde exista pista pt biciclisti,la manual scrie ca si cei cu mopede pot merge pe acolo..
  21. Vand bord Yamaha Aerox 2500 km reali,il vand doarece am bord nou Koso Pret: 250 Ron Nou la Yamaha 450 Ron
  22. al3xutz

    Reparatii sei

    salutare de mult caut pe cineva care sa faca ce faci tu as dorii sa stiu daca imi poti face si mie seaua de la un Yamaha Aerox mult mai moale,e tare in draci,si daca poti sa faci si ceva la seaua de pasager,care e si mai tare aia.si daca mai poti pune si o culoare albastra ceva,ar fi super,albastru mai exact.sa-mi si mie un semn de viata te rog daca este posibil,si cam cat m-ar costa multumesc mult,toate cele bune si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...