Geo81 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salutare, am si eu nevoie de un rezervor de benzina pentru mobra mea (zzr400 '91 - primul model). Ma poate ajuta cineva?!?!?1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salutare, am si eu nevoie de un rezervor de benzina pentru mobra mea (zzr400 '91 - primul model).Ma poate ajuta cineva?!?!?1 daca nu ma insel se potrivesc si cele de la zzr 600 din aceiasi perioada. incearca la "bursa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Salutare, am si eu nevoie de un rezervor de benzina pentru mobra mea (zzr400 '91 - primul model).Ma poate ajuta cineva?!?!?1 am eu, daca iti mai trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 am eu, daca iti mai trebuie. alex tu ai de 93 - nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate