Sari la conținut

Geo81

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Geo81

  1. Un cablu ambreiaj pentru ZX4R '94 gasesc pe la cineva?
  2. Salutare, gasesc si eu pe la cineva un cablu acceleratie (A /tras) pt zzr600?
  3. Salut, ma poate ajuta cineva cu un cablu de ambreaj pt un GSX250 E din '83? Al meu a cedat si nu as vrea sa pun unul universal (kit).
  4. Salutare, dezmembrez ZZR 400 '91. Daca sunteti interesati va astept PM.
  5. Da, e modelul din '91. Poti sa mi-l imprumuti pentru o verificare?
  6. Nu este de la electromotor, am verificat. Este de la cutia de sigurante.
  7. In weekend am incercat si cu alt releu de pornire...tot nu merge...am acelasi "carait" al piesei ce se afla pe panoul se sigurante. Mai are cineva o sugestie, ce as putea sa mai verific? Poate cineva din Bucuresti (sa nu mai platesc curierul degeaba), sa-mi imprumute un panou de sigurnate?
  8. Perfect, trimite-l! Multumesc mult de ajutor!
  9. Poate cineva sa-mi imprumute unul sa vad daca este de la el, eventual sa-l cumpar daca se dovedeste ca este de la releu?
  10. Am verificat, bateria imi indica 12 si ceva pe aparatul de masura (a fost pusa si pe redresor). Am incercat si cu alta baterie. Din pacate nu stiu despre ce releu vorbiti, unde anume este pozitionat, puteti sa-mi trimiteti o poza?
  11. Salut, a mai avut cineva probleme cu releul aflat pe placa de baza a tabloului de sigutnate? Am mai cumparat unul de la cineva de aici de pe forum si are aceeasi problema, se aude un carait dar nu da curent catre electromotor. Stiti daca se poate schimba? Este vorba despre NEC MR301-N9.
  12. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un panou se sigurante pentru ZZR400 din '91? Sau cum sa repar/inlocuiesc releul care se afla pe placa de baza a tabloului de sigurante.
  13. Multumesc mult, am gasit! CU SEMNALELE POTE SA MA AJUTE CINEVA??
  14. Salutare, are cineva semnalele fata pentru ZZR400 din 91. Multumesc. Gasesc si o roata (janta) fata?? Cat ceri pe roata fata? (se potriveste pe zzr '91 !?) Capac alternator?
  15. OK, astept un semn de la tine. Sa ai spor! Poate dupa Paste ai mai mult timp.
  16. Salut X-eL, cand ai timp sa ma ajuti si pe mine cu o sincronizare de carburatoare, si unde as putea sa te gasesc? Spor!
  17. Salut Delu, poti sa-mi recomanzi pe cineva pentru reglat/sincronizat carburatoare?Stima! Salut, care este pretul lor? Ai si semnalizatoarele din fata?
  18. Salutare, am scos si eu batranica mea de la hibernat (zzr '91), si as vrea sa-i fac o sincronizare de carburatoare. Aveti sa-mi recomandati un dr. in asa ceva? Multumesc! Numai de bine!! Gasesc si eu doua tobe pt zzr400 din 91, primul mode?
  19. Nu te contrazic, este foarte posibil sa fie asa cum zici tu, dar cand mi-am cumparat-o eu, tot de la Tomina , am vazut-o cand au dat-o jos din masina, era albastra si nu avea sa. Sincer, mi s-a parut ca avea toate piesele de mecanica originale, la carene nu prea ai cum sa-ti dai seama, nu sunt urme de tavaleala.
  20. Salut, eu caut sa-l vand pe al meu Este din 91, 25000 km, primul proprietar in Romania, functioneaza perfect.
  21. Salutare, Mai gasesc si eu pe la cineva prin garaj, doua tobe de zzr400 model '91?
  22. Am inteles, chiar nu se potrivesc cele doua rezervoare, dar totusi sti pe unde as putea incerca sa mai caut? (exclus Tomina)
  23. Rezervorul meu este fixat in 4 suruburi, doua sus - prinse de cadru si doua jos - prinse de un suport, care la randul lui este prins de cadru in 2 suruburi. Mai dezmembreaza cineva un astfel de model?
  24. Multumesc Mephisto, dar din cate stiu eu rezervorul de zzr din '94, are prinderea in 3 suruburi, iar al meu este prins in 4 (doua sus si doua jos). Poti sa-mi confirmi acest lucru? (se poate o poza?) Ar fi perfect daca s-ar potrivi, m-ai scoate din hibernare .
×
×
  • Creează nouă...