Sari la conținut

Geo81

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    george_badea_bogdanu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    GSX250E

Geo81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un cablu ambreiaj pentru ZX4R '94 gasesc pe la cineva?
  2. Salutare, gasesc si eu pe la cineva un cablu acceleratie (A /tras) pt zzr600?
  3. Salut, ma poate ajuta cineva cu un cablu de ambreaj pt un GSX250 E din '83? Al meu a cedat si nu as vrea sa pun unul universal (kit).
  4. Salutare, dezmembrez ZZR 400 '91. Daca sunteti interesati va astept PM.
  5. Da, e modelul din '91. Poti sa mi-l imprumuti pentru o verificare?
  6. Nu este de la electromotor, am verificat. Este de la cutia de sigurante.
  7. In weekend am incercat si cu alt releu de pornire...tot nu merge...am acelasi "carait" al piesei ce se afla pe panoul se sigurante. Mai are cineva o sugestie, ce as putea sa mai verific? Poate cineva din Bucuresti (sa nu mai platesc curierul degeaba), sa-mi imprumute un panou de sigurnate?
  8. Perfect, trimite-l! Multumesc mult de ajutor!
  9. Poate cineva sa-mi imprumute unul sa vad daca este de la el, eventual sa-l cumpar daca se dovedeste ca este de la releu?
  10. Am verificat, bateria imi indica 12 si ceva pe aparatul de masura (a fost pusa si pe redresor). Am incercat si cu alta baterie. Din pacate nu stiu despre ce releu vorbiti, unde anume este pozitionat, puteti sa-mi trimiteti o poza?
  11. Salut, a mai avut cineva probleme cu releul aflat pe placa de baza a tabloului de sigutnate? Am mai cumparat unul de la cineva de aici de pe forum si are aceeasi problema, se aude un carait dar nu da curent catre electromotor. Stiti daca se poate schimba? Este vorba despre NEC MR301-N9.
  12. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un panou se sigurante pentru ZZR400 din '91? Sau cum sa repar/inlocuiesc releul care se afla pe placa de baza a tabloului de sigurante.
  13. Multumesc mult, am gasit! CU SEMNALELE POTE SA MA AJUTE CINEVA??
  14. Salutare, are cineva semnalele fata pentru ZZR400 din 91. Multumesc. Gasesc si o roata (janta) fata?? Cat ceri pe roata fata? (se potriveste pe zzr '91 !?) Capac alternator?
×
×
  • Creează nouă...