ajjna Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 uite am si eu niste intrebari de pus: 1.as vrea sa stiu si eu daca vine vb sa-ti lungesti furca la ij...unu:de unde pot face rost de o furca mai lunga si ce furca ar putea fi compatibila;doi,ce implica o astfel de modificare si cat de complicata e treaba(k eu habar n-am despre ce mai trebuie schimbat dc fac asa ceva) si ce parere au baietii de la RAR despre treaba asta(ma trec sau ma pica?) 2.cam cat costa un nichelat si unde se poate face asa ceva in romania? 3.stie cineva pe careva din timisoara sau din imprejurimi care se ocupa cu facut sei? no baieti daca ma lamuriti si cu treaba asta..suntei k ma scutiti de o garmada de intrebari penibile pe la altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 lungirea furcii presupune si indiorea cadrului , chestie care care este mai delicat de facut.Se schimba stabilitatea motorului, si tre' facute niste probe , schimbate si jugurile, realiniera celor doua roti.... Baietii de la rubrica de chopere pot sa te ajute/informeze mai la obiect.Inclusiv cu ce furca ar potrivi. Sau poti sa te bucuri de el asa cum este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ajjna Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) aha..deci implica modificare pe cadru..ma gandeam k se poate si fara asa ceva..offff Editat Septembrie 8, 2006 de ajjna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 aha..deci implica modificare pe cadru..ma gandeam k se poate si fara asa ceva..offff ...musai, altfel o sa arate ca si bicicletele alea de epoca cu o roata mare in fata si cu cormanele sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Depinde . Daca ii pui coarne scurte si fuca nu cu mult mai lunga merge. Eu am furca de Rebel. Despre restu nu stiu ce sa-ti raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Pentru sa stiu eu un tapiter bun care lucreaza in piele. Da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate