sorinm Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Salut, Fostul propietar al motoretei mele a bagat stramb surubul care prinde etrierul spate de flansa basculei. Prin urmare a stricat filetul, punand in locul celui OEM un surub cu alt tip de pas. Vreau sa stiu specificatiile surubului nr 11 din urmatoarea schema. http://www.bikebandit.com/2006-suzuki-moto...m9754#sch508489 M-as fi uitat la celalalt care este intreg dar nu am scule sa il desfac mai ales ca fix deasupra sa vine furtunul franei, vreau sa ajung in service cu suruburile deja cumparate, sa nu ma mai fatzai pe acolo. Acum am un surub cu pas de 8, am impresia ca OEM e cu pas de 10. De asemenea, caut si flansa aceea de care se prinde etrierul spate, a mea are filetul unei prinderi a etrierului stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Nu pot sa trec la alta dimensiune deoarece inainte sa se infileteze in flansa, surubul trece prin etrier, iar gaura din etrier este FIX de acelasi diametru ca si surubul. Orice specificatii ar avea, spuneti-mi-le, am impresia ca e cu pas des (marunt) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Surubul este - 8/1,5/25...90%.Vino la noi si o rezolvam,nu trebuie sa cauti tu surub.(SHORY) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Mai intai sa gasesc flansa aia, nu vreau alte improvizatii, la sistemul de franare ori e de la mama ei ori nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate