Robyb Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Vreau sa-mi cumpar un scuter CU ACTE de 700 euro ,dar nu stiu ce . pana acuma am avut : 2 Piaggio SI unul CIAO si un Malaguti Centro SL am mai condus un FB si un Gilera ( nu stiu de care era) . pana acuma cel mai multumit am fost de Malaguti, dar nu aveam acte pe el si m'o prins politia ...asa ca vreu unul cu acte sa-l inmatriculez sa nu mai am treaba cu cacatii (pardon) am citit pe aici ca FB si " Pejo" nu prea sunt bune ...m'as orienta tot pe Malaguti sau ceva " Italia" va intreb pe voi ca aveti "habar" si experienta , ms . PS : scuterul il cumpar peste 2 , 3 saptamani vreu sa ma interesez bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) banuiesc ca doar sh vrei.... iti iei ceva bun(producatori consacrati in domeniu) insa trebuie sa fii foarte atent pentru ca la 700 de euro in general gasesti mai vechi de prin '99-2000...parca... malaguti cred ca sunt cele mai ieftine dintre toate sh-urile si sunt super bune Editat Septembrie 11, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfonsov Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) Fugi de First Bike, GoPop si altele de genul asta, mai bine dai banii la biserica decat sa ii arunci pe asa ceva. cauta un Piaggio Editat Septembrie 11, 2006 de alfonsov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ai de unde alege de aici: /index.php?showforum=19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 off course SH , nici nu-mi faceam iluzii pentru unul din magazin ..... dead_man_walking mi-ai dat un link cu bike-uri de 1000 euro .... n'am atatia bani (stiu de sectiunea vanzari ) asta am vrut sa stiu ce sa aleg , FB nu vreau in nici un caz , si nici " PEJO " oricum nu am bani de el .. un Malaguti sau daca gasest un Piaggio ....oricum important e sa aiba acte , si mai bine ar fi sa fie inmatriculat ... deci , ce sa iau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 http://www.okazii.ro/catalog/auto-moto-velo/biciclete.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 off course SH , nici nu-mi faceam iluzii pentru unul din magazin ..... dead_man_walking mi-ai dat un link cu bike-uri de 1000 euro .... n'am atatia bani (stiu de sectiunea vanzari ) asta am vrut sa stiu ce sa aleg , FB nu vreau in nici un caz , si nici " PEJO " oricum nu am bani de el .. un Malaguti sau daca gasest un Piaggio ....oricum important e sa aiba acte , si mai bine ar fi sa fie inmatriculat ... deci , ce sa iau ? depinde de starea scuterului amandoua sunt bune dar la banii astia gasesti mai rpd malaguti-uri in stare buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 dezu ro ,am gasit si aici pe site o gramada de scutere , problema e ca eu sunt din Timisoara si mi frica sa iau un scuter care nici nu l'am vazut/incercat. am auzit ca la Salonta sunt scutere aduse de dincolo si mai ieftine , cred ca o sa dau o raita pan' acolo inca o chestie : ce acte trebuie la scuter ca sa'l pot inmatricula ? (detalii pls) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Mai asteapta un pic ca poate iti facem o surpriza anul urmator si venim in Timisoara...parerea mea este sa astepti pana in primavara, vei mai strange bani si vei cumpara un GoPOP nou. MERITA...asteptarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 nu e problema de bani , nu vreau sa dau mai mult de 700 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 atunci nu cred ca vei gasi ceva onorabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 atunci nu cred ca vei gasi ceva onorabil... cum mah sa nu gaseseaca nu-l mai imbarliga cu gopop-urile tale ca sigur gaseste ceva la banii aia isi ia un scuter foarte bun numai ca o sa fie mai vechi dar tot o sa-l tina mai mult decat jucariile la care faci tu reclama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 na atat ? nimeni nimic ? , nici o parere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 am gasit un Aprilia SR50 din 2001 , 12.000 km bord .kit sport gianini (sau cum naiba) cu acte in regula , numa trebuie sa-l inmatriculez 6 luni garantie de la firma incepand din februarie (ca deh , iarna nu-l conduc) frane disk fata spate amestec separat bord digital individu mi-a spus ca merge si 120 km/h nu stiu daca o sa incerc sa merg cu atat ...oricum intrebarea e , MERITA ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 am gasit un Aprilia SR50 din 2001 , 12.000 km bord .kit sport gianini (sau cum naiba) cu acte in regula , numa trebuie sa-l inmatriculez 6 luni garantie de la firma incepand din februarie (ca deh , iarna nu-l conduc) frane disk fata spate amestec separat bord digital individu mi-a spus ca merge si 120 km/h nu stiu daca o sa incerc sa merg cu atat ...oricum intrebarea e , MERITA ??? Aprilia SR50 la 700 de euro, eu as zice sa te grabesti sa il iei. hmm.... 12000 km... are set-motoru' schimbat ? (sau macar segmenti, role...) Are kit gianelli si cu acte in regula ? ca eu banuiesc ca nu i-a pus kit gianelli de 50 (dak exista asa ceva)... banuiesc ca ii mai mare motorashu... 70, 80, 90 cmc. si atunci nu se poate sa aiba 'acte in regula' fara o vizita la RAR si sa schimbe in certificat. sau... exista cateva shanse sa ai probleme mari la RAR cand vrei sa il inmatriculezi. Garantie 6 luni este foarte bine venita ... dar cere-o din martie- aprilie ca in februarie inca este zapada pe drumuri. Viteza de 120 km/h este destul de mare pt un scuter... si dak este de 50 motoru' sigur nu ajunge pana acolo. Dupa cum l-am analizat eu, as zice ca merita, dar merita sa iei in calcul si cele spuse de mine mai sus PS. ne areti si cateva poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) m'am interesat bine , si am grija cu fiecare detaliu ca m'am intepat odata cu un Malaguti cu acte false i-am spus ca prima oara duc actele la politie ,rar , inmatriculari....etc si dupa aia vorbim asta e motorul ....nou a spus ca daca-i dau in blana imi ia si 8, 9 % ...cand am auzit Luni ma duc sa vad cu actele la RAR , POLITIE ...etc si daca totul e OK , il aduc acasa edit: pe google am gasit denumirea completa "SR 50 R Factory" , fiind model din 2001 , mare lucru despre el n'am gasit , daca poate cineva sa ma ajute cu un link sau ceva , preferabil in engleza (sau romana) Editat Septembrie 16, 2006 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 ala din poza este SR mah?? cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 ala din poza este SR mah?? cred... nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 vezi ca ala din poza nici aprilia nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) hai nu ma innebuniti .... http://www.scooter-power.nl/aprilia.php http://www.tinde.no/au/mc.tas?nonavig=1&am...-partner-kelkoo daca e altceva , va rog sa-mi spuneti , asta in acte scria aprilia sr nu-stiu-cum ...oricum ma duc luni cu actele la RAR ...POLITIE ...etc Editat Septembrie 16, 2006 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) scuze de calitate , le'am facut seara acuma am aflat intre timp si modelul APRILIA AREA 51 Editat Septembrie 18, 2006 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 ii mijto... dar dak in acte scrie aprilia SR cum ai spus ... si ea este alt model, s-ar putea sa ai necazuri la inmatriculare. Serile corespund ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 m'am uitat la alte acte atunci ...sorry , da totul corespunde ..motor , caroserie .. vama , chitante , factura .....mai inmatrculat trebe .... ma scap de vreo 200 euro ...sau poate il vand pan atunci o sa revin cu poze , dar ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 scuze de calitate , le'am facut seara acuma am aflat intre timp si modelul APRILIA AREA 51 scuterul e misto dar eu nam mai vazut aprilia sr cu monoamortizor pe fata si rezervorul intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 19, 2006 Autor Share Postat Septembrie 19, 2006 sunnyboy, am specificat in post ca am gresit prima oara nu e SR , e AREA 51 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate