sunnyboy Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 sunnyboy, am specificat in post ca am gresit prima oara nu e SR , e AREA 51 .... scz nu vazusem lai cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 da , l'am cumparat ...acuma trebuie sa ma duc la RAR sa rezolv cu inmatricularea ...dar nu am bani inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 mishto scuteru..arata bine din poze..si totusi e aprilia la cati mai multi km cu el sa ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Sa petreceti muuuuuuuulti kilometri impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi01 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Am eu daca vrei o Honda Bali SJ50 .. dar actele s-au pierdut .. cand a fost adus in tara motoru e nou abea schimbat 27.09.2006 inca in rodaj Cer 450 de euro pe ea + o casca .. si o dau urgent sunt in Piatra Neamt .. dar o aduc oriunde in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 ti-o iau , numai daca promiti ca nu-mi dai acte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi01 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 e gluma sau ce e ? ca sincer nu m-am prins ... daca da te sfatuiesc sa glumesti cu cei de varsta ta o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 e gluma sau ce e ? ca sincer nu m-am prins ... daca da te sfatuiesc sa glumesti cu cei de varsta ta o zi buna daca tzi-ai completa profilul, ar fi shtiut sa nu mai glumeasca cu tine ca eshti de o varsta superioara asha ca au presupus ca eshti de varsta lor :D shi nu o sa gaseshti pe aici pe vre-unu care sa cumpere scutere fara acte :lol: actele pierdute se pot reface :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 iarta-ma nenea,:| dar daca ai fi citit cu cateva posturi inainte ai fi vazut deja scuterul la 700 euro hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate