TE0 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 salut va rog daca puteti sa-mi spune-ti unde pot gasi un releu de incarcare pt zzr 600 E,din 93 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 si eu caut pentru a mea sau aproape orice HONDA sport din 1994 ( CBR VFR ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Si eu caut pentru ZZR 600 din 1996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 in principiu merge si releu de dacie. Am mai vazut motociclete japoneze cu releu de dacie care merg bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TE0 Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 azi m-am pus s-a demontez releul si cand am scos mufa care intra in el un un papuc(mama) avea pe el plastic topit,cred ca a fost un contact imperfect ,am curatat papucul si am bagat mufa la loc,am da o fuga am cumparat un multimetru si am verificat incarcarea care se pare ca este ok . asa ca am rezolvat problema. am o intrebare totusi:e normal sa friga releul cand mergi noaptea cu farul aprins? multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 azi m-am pus s-a demontez releul si cand am scos mufa care intra in el un un papuc(mama) avea pe el plastic topit,cred ca a fost un contact imperfect ,am curatat papucul si am bagat mufa la loc,am da o fuga am cumparat un multimetru si am verificat incarcarea care se pare ca este ok . asa ca am rezolvat problema. am o intrebare totusi:e normal sa friga releul cand mergi noaptea cu farul aprins? multumesc mult! sal ! DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate