SharaK Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 As vrea sa fac o excursie prin Romania(la primavara/vara, momentan ma documentez), dar nu am mai fost prin nordul tarii si nu prea stiu cum sunt drumurile.. Ma intereseaza: privelistea/curbe/cazare/eventual si calitatea drumului(dar pana atunci cred ca se poate repara/strica) Cei care ati mai fost si cunoasteti drumul asta, poate imi dati un sfat cu alte rute(eu am pus in mare, pe unde as vrea sa merg) Sa se tina cont ca am motocicleta de strada si nu prea ii/imi prieste pe drum forestier Eu sunt din Bucuresti..si drumul as vrea sa-l fac in vreo 3-5 zile.. Sper ca am postat unde trebuie, daca nu, imi cer scuze si sa mute un moderator topicul..Multumesc frumos ! http://maps.google.com/maps?f=d&source....064209&z=7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 E mult de zis dar poti sa pleci de la urmatorul traseu: Bucuresti - Cheia - Sacele - Sf Gheorghe - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Bicaz - Poiana Larga- Crucea - Tarnita- Frasin - Gh Humorului ajungi in 10-11 ore. Aici ar fi o idee sa ramai 1 zi pt a vedea diverse: manastiri, Salina Cacica, Cetatea din SV. Apoi poti pleca spre Vatra Dornei - Prislop - Borsa si esti in Maramures sau V Dornei - Poiana Stampei - Bistrita in ambele cazuri poti ajunge la Durau si de acolo iar Bicaz -P Neamt si apoi la Bucuresti. Sau poti s-o tai spre est catre Iasi si de acolo spre Bucuresti, ma rog eu as alege Prislop . Drumurile sunt majoritate foarte bune, cu exceptiile de rigoare. http://openmap.ro/moto/ nu m-a dezamagit pana acum. Ai grija la echipament ca se face frig seara, uneori chiar si in iulie. Eu unul as face o tura scurta de acolo la bazarul din Cernauti (probabil chiar o sa fac), am auzit ca e o experienta interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Ma intereseaza si pe mine o tura a tarii la anul insa mai soft enduro/forestiere acolo unde se poate, sa intram mai mult in natura Aici e bun Transalpul, nu ma intereseaza acum e drumul, plec si gata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 8, 2010 Autor Share Postat Decembrie 8, 2010 @ Caron - Multumesc pentru sfaturi..am facut inca o harta cu ajutorul tau, plus ceva de la mine http://maps.google.com/maps?f=d&source...ie=UTF8&z=7 Eu nu sunt fan Coburi, sper sa nu am probleme..o sa-mi iau un ghiozdan la mine.. Banuiesc ca trebuie sa-mi pun si toba stock inapoi, sa nu dau de RAR pe drum Abia astept sa fac plimbarea, cea mai lunga cursa pe care am avut-o a fost de 1 zi cu traseul: http://maps.google.com/maps?f=d&source....532104&z=8 Este facuta cu aproximatie, am facut 550 km in ziua aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Intre Sacele si Sf Ghe ai incredere in judetene, nu-i nevoie sa treci prin Bv. Gheorgheni - Bicaz si Holda-Frasin sunt portiuni superbe in general si in special pt moto, dar cu un asfalt prost din pacate. In rest... gaz sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 Intre Sacele si Sf Ghe ai incredere in judetene, nu-i nevoie sa treci prin Bv.Gheorgheni - Bicaz si Holda-Frasin sunt portiuni superbe in general si in special pt moto, dar cu un asfalt prost din pacate. In rest... gaz sa fie... Multumesc, gaz sa fie..Apropo, la Sighetul Marmatiei cum e, e ceva de vazut pe acolo ?? Intotdeauna mi-am dorit sa ajung "acolo unde se agata harta-n cui" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate