styx Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Deci cand apas pe butonul de claxon scoate un sunet infundat, poc-poc, ceva de genul asta, asa ca m-am gandit ca e stricat claxonul, l-am demontat si l-am probat la caulculator la 12V, face foarte bine! l-am probat din greseala la calc si la 5V si ce sa vezi? face la fel ca pe motoreta! poc-poc infundat. L-am probat la baterie si merge foarte bine! Am frecat acolo contactele bine la mufa, nu e de la ele! Am pus contactul, am turat si motorul, nimik, am vb cu alti propietari si claxonul trebuie sa mearga chiar si cu motorul oprit. Deci concluzia la care am ajuns eu e ca ii vine un voltaj prea mic la claxon, daca e cuplat la mufele de la butonul de claxon....si mai departe nu stiu ce e de facut Ma gandesc ca e o problema destul de banala, si (cred eu) destul de comuna, si poate stiti cum se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 nu stie nimeni de ce am voltaj mic la claxon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 al meu e mort, pe bune, ultima oara cand l-am auzit a fost intr-o zi cand am vrut sa vad daca mai merge si in fatza era o masina de politie , a fost ultima sa rasuflare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 1. Verifica daca ai masa buna, eventual trage-o direct de la baterie. 2. Verifica dc partea frontala a claxonului nu atinge nimic (cabluri etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate