Sari la conținut

lucasone

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucasone

  1. Bine ca nu au fost urmari mai nasoale... Oricum, asteapta-te sa fii luat la tocat ca mergeai prea repede...
  2. Imi pare rau. La ce sectie ati fost?
  3. @JustDoIt Vreau si eu pozele pls. PS: astfel de foto sunt intotdeauna utile pentru ca socheaza si tempereaza...
  4. Corect MadRider. Regula este flash/faza lunga atunci cand nu vrei sa iti treaca prin fata. La flash ii faci semn sa se bage.
  5. Aprob pozitiv! Brrr... ma cutremur cand ma vad intins pe jos :) . Hanca 3 pozne...
  6. Relax... Noi sa fim sanatosi... Pune si tu o harta cu locatia service pls (sau adresa). Relax... Noi sa fim sanatosi... Pune si tu o harta cu locatia service pls (sau adresa).
  7. Beautiful pictures ... Courtesy of KAWTAW Cele bune si ... mai punem si altele. Cu filmuletele nu am nici o sansa sa fac upload - sunt f. mari. Va dau DVD cu material brut cand ne intalnim.
  8. vremea va fi ok. unde se intalnesc bucurestenii?
  9. Da-mi detalii pls ref mod blue wire, ca n-am auzit nimic. La TPS nu pot decat sa/l rotesc putin sa/mi dea voltaj mai mare la ECU, nicidecum sa/l scot. Mod grey wire nu se aplica la mine, doar la WRF pe carburator Dap, urca RPM si scade puterea. Din testele Dyno pe care le/au facut americanii (SMJ & TT - superforumuri, parerea mea), rezulta totusi altceva decat specificatiile producatorului, adica ai putere max la 9000 RPM, apoi scade. Nu stiu ce sa zic, la mine cred ca puterea a crescut odata cu turatia, pana aprox. pe la 11000 RPM
  10. Ba deloc! E ok, mai ales din pdv al consumului (3-4%) Fain! Merci pt apreciere.
  11. Pentru mine e ok. Pe sait scrie: Putere maximă 22.6 kW (30.7 PS) @ 10,000 rpm, dar am constatat ca se duce in ture mai multe pana limiteaza: 11890 Are toba LeoVince, am scos ExUP-ul, am pus PowerProgrammer, am dat jos de pe ea cca. 5 Kg., etc. Nope. Am vopsit-o eu. Original era plastic chior (nevopsit)
  12. 2008 Yamaha WR250X updated pics Place?
  13. Iti face tata butoane si butonashe...
  14. Ma bag si eu... PS: Esti cel cu Aprilia (de la Sambata / eu eram cu tipul cu VStrom)?
  15. ... din pozele din CANCAN se vede ca Dani mergea intre benzile 1 si 2, nici macar pe langa bordura; rezulta ca tampitul de pasager din taxi a coborat pe stanga... idioti!
×
×
  • Creează nouă...