lalua Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 s-a cerut scoaterea pozei in mai multe mesaje si degeaba.va rog, cereti cat mai multi scoaterea pozei!e o blasfemie! nu e vorba de facut trafic.ci de a face ceva.imi pare rau ca s-a inteles gresit intentia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Te-am inteles ca nu e de facut trafic, nu te acuzam pe tine de ceva ci pe administratorii respectivului site. Aveti adresele daca vreti sa faceti o treaba. ----- Original Message ----- From: Thomas To: ditzi@utopia.ro ; cd@webmaker.ro ; dnsadmin@activesoft.ro Sent: Thursday, September 14, 2006 11:20 AM Subject: urgent ! poza morbida pe site Salut Aveti pusa o poza absolut revoltatoare pusa pe site-ul vostru -> [link] Sunteti chiar asa de neoameni incat sa permiteti sa fie postate poze cu copii morti , plini de sange ? Este revoltator si va rog sa luati masuri pentru scoaterea pozei de pe site-ul dvs. Thomas Ciprian Moderator www.motociclism.ro/forum Editat Septembrie 14, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lalua Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 am inteles.np Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Au percutat administratorii site-ului respectiv. -> Page not found Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Bravo Thomas!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Au percutat administratorii site-ului respectiv. -> Page not found Bravo Thomas !!! Ce oameni nebuni au putut pune acea poza pe site ??? Incredibil !! Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zorro_Gl Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 De cel care a a cazut de pe motocicleta stiti ceva? si`a revenit? e mai bine macar? a iesit din spital? cum se simte psihic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate