oanceamihai46 Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Salut! Va prezint 4 dintre motocicletele mele : 2 simson 250 1 DNEPR 650 1 Balkan 250 Pentru mai multe detalii reply sau sunati la nr :0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Share Postat Decembrie 19, 2010 Si asa ai mai avut doua inainte asa este, am avut patru-mai am doua Nipre, cea din poza si una cu atas si doua mz es in lucru.Multam de atentie! Mesaj completat asa este, am avut patru-mai am doua Nipre, cea din poza si una cu atas si doua mz es in lucru.Multam de atentie! Ma asteptam sa fiu intrebat de Balkan 250 cc din poza ,sunt curios daca mai stie cineva ca mai este alta? Are 870 Km. Nu-i greseala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 cu astea atragi niste admiratie la coltul comunistelor...oamenii de acolo le apreciaza mai mult fiindca au asa ceva. Astept acolo si restul motocicletelor ce se mai vad in garaj cu atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 asa este, am avut patru-mai am doua Nipre, cea din poza si una cu atas si doua mz es in lucru.Multam de atentie! Mesaj completat Ma asteptam sa fiu intrebat de Balkan 250 cc din poza ,sunt curios daca mai stie cineva ca mai este alta? Are 870 Km. Nu-i greseala! sa-ti traiasca!mz es.....extraordinare motociclete....cam cat merge un motor de es reconditionat pana la urmatoarea reparatie?si care este povestea balkanului?nu te-a asaltat nici un manelist pana acum , pentru ca nu se numesc kawasaki sau honda sau , sau , si nu prind 300 pe ora samd.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Decembrie 23, 2010 Autor Share Postat Decembrie 23, 2010 asa este, am avut patru-mai am doua Nipre, cea din poza si una cu atas si doua mz es in lucru.Multam de atentie!Mesaj completat Ma asteptam sa fiu intrebat de Balkan 250 cc din poza ,sunt curios daca mai stie cineva ca mai este alta? Are 870 Km. Nu-i greseala! sa-ti traiasca!mz es.....extraordinare motociclete....cam cat merge un motor de es reconditionat pana la urmatoarea reparatie?si care este povestea balkanului?nu te-a asaltat nici un manelist pana acum , pentru ca nu se numesc kawasaki sau honda sau , sau , si nu prind 300 pe ora samd.... Balkanul este din 1969 nu a fost inmatriculata,eu am luat-o de la un vecin ,fiul propietarului.Are o factura si chitanta de plata la vama.Propietar decedat.Are totul original.Are 870 km reali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Salut! Va prezint 4 dintre motocicletele mele : 2 simson 250 1 DNEPR 650 1 Balkan 250 Pentru mai multe detalii reply sau sunati la nr :0723297338 Foarte faine,ingrijite.Cand o sa-mi permit...o sa incers sa-mi cumpar si eu unul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate