Jump to content

jenifer

Super Membru
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

About jenifer

 • Rank
  Avansat

Recent Profile Visitors

1,016 profile views
 1. Salut Goodkat !Nu știu sa trimit mesaj în privat , poți sa-mi trimiți tu un mesaj cu numărul tău de telefon? As vrea sa te întreb ceva despre sv 650. Mulțumesc! 

 2. Mulțumesc mult! Cu respect va salut! Vă salut din nou ! Suzuki SV 400 este identic cu SV 650 în afară de blocul motor? Mulțumesc anticipat
 3. Mulțumesc frumos! Se defectează? Se arde, samd ? Cititor, cumva?
 4. Sa trăiți! Știe cineva cum se numește piesa aceasta?
 5. Vă salut ! Moto adus din Andorra se poate înmatricula în România? Mulțumesc frumos
 6. Multumesc mult pentru răspunsuri, cand devin plictisitor poti sa nu mai răspunzi. Pun atatea intrebari deoarece am experiente foarte plăcute cu japoneze mari (cbr 1000f sau xx, Suzuki rf 900, Kawasaki gpz 1100). Ma gandesc la BMW daca va fi la fel de bun la fiabilitate, plăcerea valului masiv de cuplu...Trebuie sa-l probez, ce sa mai...parca ai avut un zzr 1100... Nenea de la Tg-Jiu este Ivan Pedala? Nea Dan Nastase cred că a avut moto din astea
 7. Multumesc mult! Mi-a trimis cineva un video scurt cu moto pornită, si se aprinde pe rând, continuu, in stânga neutralului , semnul ABS si semnul exclamarii. Este normal?
 8. Multumesc frumos! Accelerează ca o japoneză de aceeasi cilindree? Ca un xx sau zzr 1200 , fjr 1300 ?? Partea frumoasă, din ce am citit , cuplu frumos de jos ...am citit , inca nu am probat...1200 LT are acelasi motor?
 9. Va salut cu respect! Bmw k 1200 gt fabricat pana in 2004 este fiabil, are ceva probleme ? Se compara cu Honda cbr 1000f sau Blackbird ? Rezistentă, performanțe, etc. ? Multumesc frumos
 10. Această motocicleta este radiata din Austria la finele lunii iunie 2018. Arata foarte bine , nu se aude nimic de la distributie , este deosebita! O sa pun poze cu actele si poze mai multe cu moto , astazi sau maine.
 11. 1000 de euro. Pret nou. » Post actualizat in 19 Jul 2018 11:01 900 până duminică. După nu o mai vand.
 12. Totul in regula cu actele. Tot ce trebuie pentru inmatriculare in Ro. Motocicleta este foarte bine întreținută. Un model reusit , foarte rezistent, cuplu mare , acceleratie pe masura celor 136 de cai , foarte stabilă.
 13. Dupa cum se poate vedea , arată foarte bine , poate necesită o sincronizare de carburatoare , anvelope foarte bune , baterie buna , nu se aude nimic de la distributie, nici la rece nici la cald. 1100 de euro.
×
×
 • Create New...