remu1 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Stiti cumva cine centreaza roti spitate in bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 stiam un mosulica rabdator care mi-a facut mie rotile la simson. perfect. nu stiu dsaca mai are chef sau nu. dar am sa aflu ca tre sa trec pe la el sa iau o roata de r12 uitata pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 stiam un mosulica rabdator care mi-a facut mie rotile la simson. perfect. nu stiu dsaca mai are chef sau nu. dar am sa aflu ca tre sa trec pe la el sa iau o roata de r12 uitata pe acolo 0724452023 rabinu cautal! 0724452023 rabinu cautal! ooops!era pt remu1!scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate