Clerval Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 Zilele astea am incercat un link mai vechi catre pagina importatorului din Ploiesti al Kawasaki si am dat de o eroare 404... Mai importa cineva in tara asta Kawasaki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 Se pare ca United Motors, eu am vorbit zilele trecute cu Daniel Mirea pt. ceva piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 Zilele astea am incercat un link mai vechi catre pagina importatorului din Ploiesti al Kawasaki si am dat de o eroare 404... Mai importa cineva in tara asta Kawasaki? Spune maestre ce vrei si se rezolva repede si bine orice 0724 220088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 Salut Dane. Stiu ca cei de la Motor Unu din Baneasa vor sa faca ceva in acest sens. Sau vezi cu cei care aduc de afara cum deja ai o oferta de la andreigin. Sau ia legatura cu Oreste prin Adi Radulescu. Ciao! Vezi link: apasa aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Nu e totul sa ai sediul mare! E totul sa aduci motoare sa cunoshti sa consiliezi si sa te ocupi de aftersales ceea ce nici o rep in afara de mamutul Honda nu o face la ora actuala in romania, dar totusi numai sa platim pretul din ger +30% adaos si + tva + accize. Eu te sfatuiesc sa apelezi la Andrei are firma si iti aduce la preturi de care astia de vor sa cistige aici ceea ce nu fac aia in Ger nu o sa poata nici o data! Firma se numeshte : Pheonix Motor si suna la mob lui Andrei daca vrei scule noi noute si adevarate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Zilele astea am incercat un link mai vechi catre pagina importatorului din Ploiesti al Kawasaki si am dat de o eroare 404... Mai importa cineva in tara asta Kawasaki? daca vrei sa vb cu cineva,care chiar importa incearca la 0788402415 este chiar la United Motors,daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 daca vrei sa vb cu cineva,care chiar importa incearca la 0788402415este chiar la United Motors,daca nu ma insel Numarul acesta de telefon este de la dealer-ul din Constanta. Numarul de telefon de la United Motors este 231.21.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 scuze,domn'dobrescu are dreptate,gresala mea oricum ambele te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate