Sari la conținut

nu face-ti ca mine

zune
 Share

Postări Recomandate

zune a spus:
La bani nu tin, ca am luat tepe de 100de euro, de la prieteni (imi stransesm bani de scuter), am facut cruce pe ei si sa zica Bogdaproste (frate mi-e rusine de tine da nu am sa tii dau acum ;) ) asa ca nu-i baiu prea mare

*daca vreti bani va imprumut, fara dobanda si din cate se vede nerambursabili :D

Pai am si eu un client din asta..imprumuta-l te rog pe el ca sa aiba sa-mi dea mie datoria :huh:)

Ma si daca te duci si-i rupi picioarele zice ca esti al dracu..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zune a spus:
sti ce ma deranjaza, nu faptul ca am pierdut banii, eu am dat mesaju pana la urama :) :D ... in revista scria prea bine ORANGE Si VODAFONE, un minus in plus pentru mine :D am fortat nota sa vad daca imi ia banii, si uite ca a mers.. dar am primit mesajul in care imi zicea ca o sa fiu contactat de un cineva, si cinevau asta nu a mai sunat, e ca atunci cand iti dai intalnire cu o tipa si ea nu mai vine :)

poi frate de ce imi ia cosmote banii daca nu e compatibil?? de ce cum bine zici nu au inchis sms-abonamentul? :lol:

Fortzeaza nota cu 1 milion de parai sa vedem daca ti i iau

Link spre comentariu

asa... a venit factura si la cei 12 euro imi zice "servicii suplimentare" , buuun zic!!

multam de sfat, si cand mai scrie-ti un topic nu face-ti ca mine, n-oua nu ne plac-e

****** :lol:

Editat de zune
Link spre comentariu