Sari la conținut

danny_nt

Super Membru
  • Număr conținut

    5.241
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danny_nt

  1. danny_nt

    Accidente 2023

    Babuinii la volan au inscris din nou.
  2. Salutare man, din pacate nu mai sunt de interes acum toata lumea vrea tableta laptop telefon etc .Eu ramasesem cu o gramada de componente dar n-am mai avut cui sa le dau si le-am reciclat la un centru. Acum ma uitam la programul rabla pentru electrocasnice cika iti da pe un sistem complet un voucher de 500 de lei pentru un laptop nou sau 300 pentru o tableta. Poti incerca sa le dai ca sa-ti iei ceva sau sa le dai cuiva care vrea sa-si ia ceva. Eu mai am doar monitorul de la sistem dar nu mai am desktop daca nu gasesti cui sa le dai poate imi dai mie unitatea aia defecta sa incerc sa o dau anu viitor la programul rabla daca se mai face pe o tableta sau ceva. Scap si eu de monitor ca n-am cui sa-l mai dau.
  3. Si asta e accident pentru ca?
  4. danny_nt

    Accident Galati

    Mie mi se pare ca din contra lumea a inceput sa caste mai mult ochii si sa taie mai putin fata. Nu am facut un studiu sau ceva dar daca acu 10 ani imi venea sa bat cel putin un tampit la o iesire, n-am mai avut demult vreun incident cu cineva care sa dea peste mine. Sau am imbatranit eu...nu stiu.
  5. N-avea cum sa iasa bine depasirea aia, nu erau delimitatoarele alea se ducea peste aia de pe contrasens. Nu ma prind ce a vrut sa faca.
  6. Pacat ca primul incident a fost asa dificil ai avut si ghinion ca ti-ai prins piciorul. Daca ar fi sa ma dau cu parerea dupa acea filmare vad ca ai luat cam brusc de ghidon si de acolo te-ai dus pe jos, cred ca si cu ABS te duceai la fel. Daca rupeai frana pe fata ar fi trebuit sa se lase macar putin furca si nu vad din filmare. Probabil betonul rece poate si cauciuc mai tare/vechi? Aveam si eu niste rebuturi la inceput de eram numai pe jos cu ele, tari ca plasticul. Imi aduc aminte de o faza asemanatoare pe la Unirii un carnat de taximetrist mi-a taiat fata si am franat tare cu ghidonul stramb, deja ma vedeam pe jos dar am reusit sa pun contra in piciorul drept si m-am redresat. Aveam cizme si am avut priza cand am pus piciorul.
  7. danny_nt

    Fc-moto..

    Banuiesc ca e primul colet din afara. Cu timpul o sa te mai relaxezi, or sa vina cu altceva decat ai comandat, deteriorate sau n-or sa vina deloc. O sa pornesti reclamatii dispute majoritatea se rezolva ok. In alta ordine de idei eu n-am mai comandat de mult de la ei, ce marca e asta Bogotto? e marca lor?
  8. Daca e sigilat poti sa-l returnezi fara sa zica cineva ceva asta am zis. Daca l-ai desfacut l-ai folosit si vezi ca are probleme deja e alta procedura. Eu am patit ceva de genul cu un ulei castrol si m-am dus cu el la Castrol Romania ca sa-l testeze daca e contrafacut sau nu. Foarte prompti oamenii dar fusese greseala lor.
  9. Asta cu fara explicatii e marketing. Pentru unu pe care il stie protectia consumatorului ca pe un cal breaz pot sa zic ca nu-i chiar asa. Prima conditie e ca produsul sa fie intact, daca e si sigilat in cutia lui chiar ca nu zice nimeni nimic la returnare, dar daca are modificari fizice atunci trebuie sa urmeze procedura asta greoaie. La protectia consumatorului trebuie sa se duca abia dupa ce face dovada ca a esuat discutia cu vanzatorul altfel nici nu discuta aia cu el. Cel putin astia din Bucuresti sunt foarte sictiriti si fara chef de munca. Dar rezolva si ei pina la urma doar ca na sunt bugetari si trebuie multa rabdare cu ei. Dar totusi cred ca mai repede rezolva direct cu vanzatorul. Wow, nu ma asteptam. Daca si astia dau chix. Eu mi-am luat zilele astea de pe cauciucurimoto.ro ceva Metzeler sa vad cand ajung de pe unde sunt.
  10. De curiozitate unde scrie pe ele ca sunt produse?
  11. Cred ca s-au inchis cel putin temporar. In ultimii ani inchisesera punctul de la Marasesti si ramasese cel de pe Viilor dar am vazut ca de anul trecut e inchis si la Viilor si situl nu mai functioneaza. Am inceput sa comand direct de pe Louis mai nou.
  12. Pt cine a mai fost la sirius, se ocupa si sa-mi demonteze roata? Adica ma pot duce pe motor? Ca am fost prin vreo 2 locuri si am avut neplacuta surpriza sa-mi zica sa vin cu roata in portbagaj ca nu aveau pe ce sa ridice motoru.
  13. https://www.imdb.com/title/tt11455654/?ref_=nv_sr_srsg_0 L-am vazut zilele trecute si are cate putin din toate, mister, drama, razboi, rusi :)))
  14. De obicei nu bag mai mult de un episod seara dar asta m-a captivat si am vrut sa vad cum se termina. Cum ziceam inceputul e mai greu de digerat dar apoi devine tot mai interesant. Joaca si Tommy din Snatch, tura asta nu e gangster e un gardian si mi-a placut cum joaca. Acum ma uit la Foundation, sa vad ce parere imi fac.
  15. Am vazut zilele astea mini seria Time facuta de BBC https://www.imdb.com/title/tt13138834/?ref_=nm_flmg_act_10 Viata intr-o puscarie englezeasca, mi-a placut a inceput mai greu dar m-am uitat la toate 3 episoadele odata.
  16. E clar mult mai bun decat cel facut de David Lynch, cel putin pe partea de efecte e superb: ornitoperele, viermii, scuturile personale, costumele cu sistemul de reciclare, desertul toata tehnologia e cum mi-o imaginez eu din carte, in schimb povestea chiar daca respecta prima carte mi se pare anchilozata rau, lipsesc o gramada de chestii introductive si esti aruncat direct in actiune fara sa intelegi care sunt legaturile intre personaje, cine sunt surorile de ce ii baga mana lu ala in cutia aia, ce treaba are Paul cu fremenii practic a trebuit sa-i povestesc eu diverse chestii nevestimii ca sa inteleaga de ce se alearga aia pe acolo. In concluzie un film foarte frumos de privit dar cu lipsuri la cum e spusa povestea. M-a facut sa iau din nou cartile la citit de ciuda. Sa pun si un film care mi-a placut, nu stiu daca s-a mai postat ma duce cumva cu gandul la True Detectives. https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=nm_flmg_act_5
  17. Mie nu mi se pare alunecoasa zona, dupa cum a zis cineva mai sus sunt vreo 2 canale denivelate si un damb care te arunca spre stanga daca vii tare. Eu prefer sa intru in pasaj de pe banda 1 ca mi se pare mai lejer, de pe banda doi e oarecum strans virajul si imi da impresia ca ma arunca in stalpii aia de pe mijloc chiar si cand sunt cu masina asa ca imi fac viata mai usoara si nu fortez. Nu vreau sa stiu daca iei un canal din ala cu roata fata unde te duci.
  18. Eu ung lantul, fac plinul scot bateria si ii si golesc benzina din carburatoare. Cauciucurile daca le schimbi la 2-3 ani nu cred ca au timp sa se crape sau altceva.
  19. Stie cineva ce tip de bec este ala care lumineaza bordul? Vreau sa-mi pun leduri si parca n-as demonta bordul de doua ori. E cumva W5W? Si cate erau 3 sau 4?
  20. Nu stiu ce sa zic daca a vrut sa depaseasca pe dreapta ca totusi avea spatiu berechet, parca s-a dus direct in coltul masinii. Oricum drumul ala e haiduceala daca te tii cat de cat in limitele de viteza te calaresc disperatii pe toate partile parca e concurs de prostie.
  21. Eu vreau modelul naked, deocamdata n-am reusit sa programez un test ptr ca oamenii nu prea raspund la email, in fine nu ma grabesc nici eu prea mult, mai am de strans niste bani ca nu vreau in rate probabil anul viitor comand. La rabla trebuie casata o masina ptr motocicleta, nu merge motocicleta ptr motocicleta si mai nou te poti sa te duci cu un posesor de voucher sau sa iei unul de la dealer oricum ar fi se invarte pe la 2000-2500 roni daca nu ai tu propria rabla acasa. Nu stiu ce reducere se poate da in RO, ziceau unii ca in UK au obtinut 800 de lire o fi mult, putin habar n-am poate ziceau asa la misto.
  22. Cu cat merg cu motorul cu atat mai mult imi displace ideea sa merg cu pasager. Din 12 ani cam primii 6 am mers cu pasageri apoi urmatorii 6 fara si cred ca doar un noroc chior a facut ca de fiecare data cand am cazut sau am avut accidente sa fiu singur. Pot sa zic ca sunt linistit ca nu s-a accidentat nimeni din cauza mea si as prefera si pe viitor ca lucrurile sa ramana asa, daca dau eu coltul macar o fac pe mana mea.
  23. Sa nu fie din furca man, cauciucul fata e uzat egal? Faza amuzanta acu 12 ani am cunoscut pe cineva care zicea la fel, eu am mers cu motoru lui dar nu mi s-a parut ca trage dreapta. De cand mergi cu ea? Si eu care am trait 12 ani in minciuna
  24. Probabil depinde putin si de constitutie eu am 1.83 cu 88 si nu am probleme. Cel mai bine vezi daca te urci pe una.
×
×
  • Creează nouă...