Ro-TM Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Cum se poate gira casa la banca prin SMS? Era un termen de comparatie la modul figurat.Dar mai stii ce idei au unii?Dormiti linistiti.Statul lucreaza pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 La bani nu tin, ca am luat tepe de 100de euro, de la prieteni (imi stransesm bani de scuter), am facut cruce pe ei si sa zica Bogdaproste (frate mi-e rusine de tine da nu am sa tii dau acum ) asa ca nu-i baiu prea mare *daca vreti bani va imprumut, fara dobanda si din cate se vede nerambursabili Pai am si eu un client din asta..imprumuta-l te rog pe el ca sa aiba sa-mi dea mie datoria ) Ma si daca te duci si-i rupi picioarele zice ca esti al dracu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 sti ce ma deranjaza, nu faptul ca am pierdut banii, eu am dat mesaju pana la urama ... in revista scria prea bine ORANGE Si VODAFONE, un minus in plus pentru mine am fortat nota sa vad daca imi ia banii, si uite ca a mers.. dar am primit mesajul in care imi zicea ca o sa fiu contactat de un cineva, si cinevau asta nu a mai sunat, e ca atunci cand iti dai intalnire cu o tipa si ea nu mai vine poi frate de ce imi ia cosmote banii daca nu e compatibil?? de ce cum bine zici nu au inchis sms-abonamentul? Fortzeaza nota cu 1 milion de parai sa vedem daca ti i iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) asa... a venit factura si la cei 12 euro imi zice "servicii suplimentare" , buuun zic!! multam de sfat, si cand mai scrie-ti un topic nu face-ti ca mine, n-oua nu ne plac-e ****** Editat Ianuarie 25, 2011 de zune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate