Sari la conținut

Cumpar Atas Mz


mihaiachi
 Share

Postări Recomandate

Cumpar un atash de MZ in stare decenta. Acum nu shtiu- din fabrica aceste atashuri aveau serie? Shi daca da, aceasta serie se trecea pe talon? Pt ca daca nu avea serie sau nu se trecea, atashul poate fi shi fara acte- MZ-ul pe care il am eu are talon shi numere vechi, (talonul nu e la mine), a fost cu atash dar a fost ciori-dit :angryfire: shi parca-parca ash vrea sa-i fac CI shi talon ca fiind cu atash.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cumpar un atash de MZ in stare decenta. Acum nu shtiu- din fabrica aceste atashuri aveau serie? Shi daca da, aceasta serie se trecea pe talon? Pt ca daca nu avea serie sau nu se trecea, atashul poate fi shi fara acte- MZ-ul pe care il am eu are talon shi numere vechi, (talonul nu e la mine), a fost cu atash dar a fost ciori-dit :crack: shi parca-parca ash vrea sa-i fac CI shi talon ca fiind cu atash.

 

Salut, stiu eu un mos care are un Mz Gat de lup cu atash, am vrut eu sa il cumpar da mi-am luat alta bicicleta - Mz-ul e varza - atasul nu l-am vazut, omu mi-a spus ca e din aluminiu, il are prin curte pe undeva - dupa cate am vazut eu in actele lui nu era decat seria la motor si cadru si scria ca e cu trei locuri deci nu cred ca atasul are serie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...