mihaiachi Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Cumpar un atash de MZ in stare decenta. Acum nu shtiu- din fabrica aceste atashuri aveau serie? Shi daca da, aceasta serie se trecea pe talon? Pt ca daca nu avea serie sau nu se trecea, atashul poate fi shi fara acte- MZ-ul pe care il am eu are talon shi numere vechi, (talonul nu e la mine), a fost cu atash dar a fost ciori-dit shi parca-parca ash vrea sa-i fac CI shi talon ca fiind cu atash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Cumpar un atash de MZ in stare decenta. Acum nu shtiu- din fabrica aceste atashuri aveau serie? Shi daca da, aceasta serie se trecea pe talon? Pt ca daca nu avea serie sau nu se trecea, atashul poate fi shi fara acte- MZ-ul pe care il am eu are talon shi numere vechi, (talonul nu e la mine), a fost cu atash dar a fost ciori-dit shi parca-parca ash vrea sa-i fac CI shi talon ca fiind cu atash. Salut, stiu eu un mos care are un Mz Gat de lup cu atash, am vrut eu sa il cumpar da mi-am luat alta bicicleta - Mz-ul e varza - atasul nu l-am vazut, omu mi-a spus ca e din aluminiu, il are prin curte pe undeva - dupa cate am vazut eu in actele lui nu era decat seria la motor si cadru si scria ca e cu trei locuri deci nu cred ca atasul are serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Pai hai, intreaba-l cat vrea pe trotineta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate