mihai1963 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Vreau si eu in excursia asta : /index.php?...613743&st=0 mai sunt doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Vreau si eu in excursia asta : /index.php?...613743&st=0 mai sunt doritori ? Mihai , cred ca ai gresit linkul . trasul cu Transalpina - valea Jiului - valea Cernei - muntii Semenic , este iin data de 22 -- 24 Iulie , si pentru grupul nostru din Austria , va fi a 2-a excursi la care ne bagam in Romania . /index.php?...p;#entry2716652 I-am inebunit pe asutriecii astia cu Romania , de cand am fost anu trecut , si i-am dus prin toate paadurile si pe toate drumurile enduro . In Austria iei 1.500 euro amenda daca te prinde inafara drumului , aici e interzis sa o iei pe coclauri . Ai voi numai daca ai proprietatea ta si tre sa ceri si aceptul rangerului din zona . NE VEDEM IN IULIE ! Editat Ianuarie 8, 2011 de free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 La aceste excursii , pot participa si ATV-uri ? Sunt vreo 4 - 5 , pe care i-ar tenta , mai multe din excursiile voastre . Iar restul asteapta , sa vada cum iasa primele excursii , dupa care cu siguranta participa si ei . Bravo pt organizare ! Bafta in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 La aceste excursii , pot participa si ATV-uri ?Sunt vreo 4 - 5 , pe care i-ar tenta , mai multe din excursiile voastre . Iar restul asteapta , sa vada cum iasa primele excursii , dupa care cu siguranta participa si ei . Bravo pt organizare ! Bafta in continuare . La cele enduro , cat si la cele cu km mai putini , pot participa . Ii asteptam sa ne contacteze , pentru mai multe detalii !!! Cu RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate