Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Prezenta... Mi-e somn... Ma doare capu'... Ce facem pana la urma? Eu tre' sa ma duc s-o iau pe Valo din Otopeni. Se poate intarzia cu jumate de ora? Editat Iunie 26, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Dati si voi mai multe detalii: unde, cand....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 hai sa ne vedem ca nu e chiar asa rau, parca iese soarele Mesaj completat imediat ca se fac negocieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Gata, am trezit-o si pe Valo... Deci se poate intarzia nitelus? Marius, intalnirea va fi OMV-ul de la City Mall de la Pieptanari, Sura Mare, Eroii Revolutiei, dinspre Giurgiu. In jur de 11.30 (ca unii mai sunt intarziati - nu dati cu pietre ). Eu ma duc sa ma pregatesc, ca pana ajung eu... Editat Iunie 26, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Lasati-mi si mie un nr. de tel. pe privat pt. orice eventualitate. Mesaj completat Foarte placuta plimbarea de azi la Eneida......ne-a speriat norul de ploaie....dar data viitoare poate trecem granita la bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Mihaaaiii!!! Pozeleee!!!! Sa-mi trimiti si mie alea pe mess, cu ENeida, ca sa pun pe topicul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Cateva poze ENeida trebuie luata de acolo; deocamdata avem promisiuni de la cry_angel si valo Editat Iunie 26, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Vai, elefantelul ala fioros e asa superb... Da si tu link de pe transfer.ro, sa le descarc si eu "pi tati". Ca stiu ca mai erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 E o problema cu serverul de pe transfer.ro, o sa mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Ce entuziasmat apar in ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Cateva poze ENeida trebuie luata de acolo; deocamdata avem promisiuni de la cry_angel si valo Mihai, nu stiu cum sa-ti zic, dar ENeida tocmai a fost adjudecata de VALO, adica de sora ei!!! faceti treaba si dati-mi de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 WOW deci avem unde s-o ducem? atunci organizam rapirea in weekend-ul viitor? valo iti merge purcica, era de la baterie problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Hmm am o nelamurire . M-am uitat la ultima poza si am vazut foarte putin spatiu intre roata fata a ltd/en ului lui Betrice si cadrul mobrei . E cumva modificat unghiul furcii ? nu de altceva dar eu am ditamai spatiul intre cadrul mobrei si furca/roata fata . Sau imaginatia imi joaca feste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Nu-ti joaca feste... Ia uita-te la jug,in fatza turometrului...Nu vezi ce mult s-a scos in sus,capatul telescopului? Ca sa fie "lasata" mobra cat mai mult posibil,ca stapina nu-i manechin de 1,80 m...Normal ca s-a micsorat si spatiul ala...! Ma da' ce ochi de vultur,ai...! Apropo...sa nu uit...Week-end-ul viitor,vezi c-o sa-ti trimit cablul ala de turometru.Daca nu cumva reusesc sa ajung eu,la Vama Veche,atunci ti-l trimit printr-un prieten,care-o sa mearga acolo,cu masina.Ii dai lui,filtrele alea,pt. demoazela... Editat Iunie 27, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) WOW deci avem unde s-o ducem? atunci organizam rapirea in weekend-ul viitor? valo iti merge purcica, era de la baterie problema? Avem unde s-o ducem! si crede-ma, Mihai ca o sa-i mearga foarte bine si cel mai important, va fi libera si iubita(politistii aviatori chiar iubesc animalele!). Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) Editat Iunie 28, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Dariane spune-mi te rog ca va veni in weekendul 10-11 iulie deoarece weekendul asta plec calare pe mobra pana la Durau jud Neamt . Singura mea speranta e sa nu ma ude prea tare ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mah,amicul asta,vroia sa mearga-n vama,week-end-ul asta,care-a fost...da' a renuntzat din cauza vremii.De-aia presupun c-o sa vrea sa mearga-n urmatorul.Oricum,vara de-abia-ncepe...am destui prieteni,care merg la mare-n Vama Veche/2 Mai.Inclusiv subsemnatu'.Rezolvam schimbul,in 2-3 sapt.,cel mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Avem unde s-o ducem! si crede-ma, Mihai ca o sa-i mearga foarte bine si cel mai important, va fi libera si iubita(politistii aviatori chiar iubesc animalele!). Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) Multumim toti in numele ENeidei; pune motorul la punct daca vrei sa participi la rapire, ca trebuie sa parasim locul infractiunii rapid, pana nu apar politistii aviatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 [...] stapina nu-i manechin de 1,80 m... Bine bre, te gasisi tu sa comentezi, fotomodelule! Eu sunt un "manechin" in miniatura... Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) 1. Nici puricii nu se baga la bateria aia nenorocita, cate probleme ti-a facut... 2. Stiu, incep deja sa mi se vada "originile"... Sunt blonda naturala... P.S.: Pedeapsa, cu prima ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mda...cunoastem...! compensezi lipsa de inaltzime,prin volubilitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Bine bre, te gasisi tu sa comentezi, fotomodelule! Eu sunt un "manechin" in miniatura... 1. Nici puricii nu se baga la bateria aia nenorocita, cate probleme ti-a facut... 2. Stiu, incep deja sa mi se vada "originile"... Sunt blonda naturala... P.S.: Pedeapsa, cu prima ocazie! Te-am dat de gol(pe principiul "rade ciob de oala sparta")..this is SPARTA! ps: be my Dominatrix!!!! @Filosofull: totul va fi bine..in legatura cu rapirea din serai..daca vreti, incerc sa vb sa avem "intariri" mascate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Te-am dat de gol(pe principiul "rade ciob de oala sparta")..this is SPARTA!ps: be my Dominatrix!!!! O sa fiu o dura! Acum vorbind serios, inainte de "Rapirea din padurea fermecata", trebuie sa ne vedem si noi o data sa punem la punct un fel de plan, sa stabilim cu cine o luam de acolo (cu o masina), si mai ales cand. Ideea e, cum zice si Mihai, sa ne tiram repede... Deci, propuneti o zi de intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mai baga tu,multe emoticoane d-alea,cu tanti cu biciuri...Si sa vezi ce-o sa-si schimbe @VALOXM nick-ul...in VALOSM ... On topic:Organizati intalneala de reparatii,si discutia legata de potaie,in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mai baga tu,multe emoticoane d-alea,cu tanti cu biciuri...Si sa vezi ce-o sa-si schimbe @VALOXM nick-ul...in VALOSM ...On topic:Organizati intalneala de reparatii,si discutia legata de potaie,in acelasi timp. Darianeeeeeeeeeeeeee.....ia vezi tu?! ce se vede-n zare?! ..uite-o pe Bebe...dar vai! nu e imbracata ca o belly dancer!..ce zici, Dariane?! SM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 spank me,mama...I'm a naughty boy ! Mai,si-am vrut sa-i iau,de ziua ei,si-o pereche de cizme d-alea...Nu de alta,da' asa,sa fie mai inalta si sa mai "normalizeze" furca aia.Ca zici ca are paratraznete,la cat ies telescoapele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate