Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Prezenta... Mi-e somn... Ma doare capu'... Ce facem pana la urma? Eu tre' sa ma duc s-o iau pe Valo din Otopeni. Se poate intarzia cu jumate de ora? Editat Iunie 26, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Dati si voi mai multe detalii: unde, cand....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 hai sa ne vedem ca nu e chiar asa rau, parca iese soarele Mesaj completat imediat ca se fac negocieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Gata, am trezit-o si pe Valo... Deci se poate intarzia nitelus? Marius, intalnirea va fi OMV-ul de la City Mall de la Pieptanari, Sura Mare, Eroii Revolutiei, dinspre Giurgiu. In jur de 11.30 (ca unii mai sunt intarziati - nu dati cu pietre ). Eu ma duc sa ma pregatesc, ca pana ajung eu... Editat Iunie 26, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Lasati-mi si mie un nr. de tel. pe privat pt. orice eventualitate. Mesaj completat Foarte placuta plimbarea de azi la Eneida......ne-a speriat norul de ploaie....dar data viitoare poate trecem granita la bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Mihaaaiii!!! Pozeleee!!!! Sa-mi trimiti si mie alea pe mess, cu ENeida, ca sa pun pe topicul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Cateva poze ENeida trebuie luata de acolo; deocamdata avem promisiuni de la cry_angel si valo Editat Iunie 26, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Vai, elefantelul ala fioros e asa superb... Da si tu link de pe transfer.ro, sa le descarc si eu "pi tati". Ca stiu ca mai erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 E o problema cu serverul de pe transfer.ro, o sa mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Ce entuziasmat apar in ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Filosofull a spus: Cateva poze ENeida trebuie luata de acolo; deocamdata avem promisiuni de la cry_angel si valo Mihai, nu stiu cum sa-ti zic, dar ENeida tocmai a fost adjudecata de VALO, adica de sora ei!!! faceti treaba si dati-mi de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 WOW deci avem unde s-o ducem? atunci organizam rapirea in weekend-ul viitor? valo iti merge purcica, era de la baterie problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Hmm am o nelamurire . M-am uitat la ultima poza si am vazut foarte putin spatiu intre roata fata a ltd/en ului lui Betrice si cadrul mobrei . E cumva modificat unghiul furcii ? nu de altceva dar eu am ditamai spatiul intre cadrul mobrei si furca/roata fata . Sau imaginatia imi joaca feste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Nu-ti joaca feste... Ia uita-te la jug,in fatza turometrului...Nu vezi ce mult s-a scos in sus,capatul telescopului? Ca sa fie "lasata" mobra cat mai mult posibil,ca stapina nu-i manechin de 1,80 m...Normal ca s-a micsorat si spatiul ala...! Ma da' ce ochi de vultur,ai...! Apropo...sa nu uit...Week-end-ul viitor,vezi c-o sa-ti trimit cablul ala de turometru.Daca nu cumva reusesc sa ajung eu,la Vama Veche,atunci ti-l trimit printr-un prieten,care-o sa mearga acolo,cu masina.Ii dai lui,filtrele alea,pt. demoazela... Editat Iunie 27, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Filosofull a spus: WOW deci avem unde s-o ducem? atunci organizam rapirea in weekend-ul viitor? valo iti merge purcica, era de la baterie problema? Avem unde s-o ducem! si crede-ma, Mihai ca o sa-i mearga foarte bine si cel mai important, va fi libera si iubita(politistii aviatori chiar iubesc animalele!). Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) Editat Iunie 28, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Dariane spune-mi te rog ca va veni in weekendul 10-11 iulie deoarece weekendul asta plec calare pe mobra pana la Durau jud Neamt . Singura mea speranta e sa nu ma ude prea tare ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mah,amicul asta,vroia sa mearga-n vama,week-end-ul asta,care-a fost...da' a renuntzat din cauza vremii.De-aia presupun c-o sa vrea sa mearga-n urmatorul.Oricum,vara de-abia-ncepe...am destui prieteni,care merg la mare-n Vama Veche/2 Mai.Inclusiv subsemnatu'.Rezolvam schimbul,in 2-3 sapt.,cel mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ValoXM a spus: Avem unde s-o ducem! si crede-ma, Mihai ca o sa-i mearga foarte bine si cel mai important, va fi libera si iubita(politistii aviatori chiar iubesc animalele!). Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) Multumim toti in numele ENeidei; pune motorul la punct daca vrei sa participi la rapire, ca trebuie sa parasim locul infractiunii rapid, pana nu apar politistii aviatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 darian a spus: [...] stapina nu-i manechin de 1,80 m... Bine bre, te gasisi tu sa comentezi, fotomodelule! Eu sunt un "manechin" in miniatura... ValoXM a spus: Problema e bateria manca-o-ar paduchii si puricii ENeidei..miercuri sau joi imi iau baterie si va tin la curent cu "noutatile"..vreau sa ma plimb in weekend!!! ps: si eu am ochi de vultur:Demoazela tre' sa se vopseasca(acum astept cuminte sa mi-o iau de la belly dancer) 1. Nici puricii nu se baga la bateria aia nenorocita, cate probleme ti-a facut... 2. Stiu, incep deja sa mi se vada "originile"... Sunt blonda naturala... P.S.: Pedeapsa, cu prima ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mda...cunoastem...! compensezi lipsa de inaltzime,prin volubilitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Beatrice a spus: Bine bre, te gasisi tu sa comentezi, fotomodelule! Eu sunt un "manechin" in miniatura... 1. Nici puricii nu se baga la bateria aia nenorocita, cate probleme ti-a facut... 2. Stiu, incep deja sa mi se vada "originile"... Sunt blonda naturala... P.S.: Pedeapsa, cu prima ocazie! Te-am dat de gol(pe principiul "rade ciob de oala sparta")..this is SPARTA! ps: be my Dominatrix!!!! @Filosofull: totul va fi bine..in legatura cu rapirea din serai..daca vreti, incerc sa vb sa avem "intariri" mascate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ValoXM a spus: Te-am dat de gol(pe principiul "rade ciob de oala sparta")..this is SPARTA!ps: be my Dominatrix!!!! O sa fiu o dura! Acum vorbind serios, inainte de "Rapirea din padurea fermecata", trebuie sa ne vedem si noi o data sa punem la punct un fel de plan, sa stabilim cu cine o luam de acolo (cu o masina), si mai ales cand. Ideea e, cum zice si Mihai, sa ne tiram repede... Deci, propuneti o zi de intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Mai baga tu,multe emoticoane d-alea,cu tanti cu biciuri...Si sa vezi ce-o sa-si schimbe @VALOXM nick-ul...in VALOSM ... On topic:Organizati intalneala de reparatii,si discutia legata de potaie,in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 darian a spus: Mai baga tu,multe emoticoane d-alea,cu tanti cu biciuri...Si sa vezi ce-o sa-si schimbe @VALOXM nick-ul...in VALOSM ...On topic:Organizati intalneala de reparatii,si discutia legata de potaie,in acelasi timp. Darianeeeeeeeeeeeeee.....ia vezi tu?! ce se vede-n zare?! ..uite-o pe Bebe...dar vai! nu e imbracata ca o belly dancer!..ce zici, Dariane?! SM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 spank me,mama...I'm a naughty boy ! Mai,si-am vrut sa-i iau,de ziua ei,si-o pereche de cizme d-alea...Nu de alta,da' asa,sa fie mai inalta si sa mai "normalizeze" furca aia.Ca zici ca are paratraznete,la cat ies telescoapele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate