M!rra Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Tura de o zi prin muntii din Piatra Neamt. Grup maricel... 15rideri ... 7 din Iasi si 8 din Pneamt. La inceput mai soft dupa care urcari lungi si coborare urcare rau cu bolovani. Evident nea prins si noaptea, 2dintre noi nu aveau far iar zona nu era prea cunoscuta de rideri locali... Mesaj completat Tura de o zi prin muntii din Piatra Neamt. Grup maricel... 15rideri ... 7 din Iasi si 8 din Pneamt. La inceput mai soft dupa care urcari lungi si coborare urcare rau cu bolovani. Evident nea prins si noaptea, 2dintre noi nu aveau far iar zona nu era prea cunoscuta de rideri locali... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hurmuz Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ce soft ai folosit pentru editare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Frumoasa tura ! Voi chiar aveti pe unde sa va dati acolo.... Offtopic: O toba de-a voastra ar face treaba buna pe un DRZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2011 soft editare...pe clipul asta Pinnacle 14 dar e slab tare....am trecut acum pe sonyvegas 10 si e cu mult peste. daca pui o toba cu evacuare directa pe drz ai so simti din plin in special la cuplu. diferenta e vizibila chiar si pt necunoscatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hurmuz Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 soft editare...pe clipul asta Pinnacle 14 dar e slab tare....am trecut acum pe sonyvegas 10 si e cu mult peste. daca pui o toba cu evacuare directa pe drz ai so simti din plin in special la cuplu. diferenta e vizibila chiar si pt necunoscatori. am un WR 450 2006. cat ar costa o toba pt el? si care ar fi diferenta fata de cea stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 am un WR 450 2006. cat ar costa o toba pt el? si care ar fi diferenta fata de cea stock? nu eu fabric acele tobe...sunt doar client....am pus link doar pt publicitatea lui. dar diferenta e mare doar intre o toba stock (cu camere de rezonanta) si o toba ca asta cu evacuare directa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 am un WR 450 2006. cat ar costa o toba pt el? si care ar fi diferenta fata de cea stock? diferenta este destul de mare, mai mult pt ca ai 4t. deci ai si castig de vre-o 3kg la greutate (daca iei tot kit-ul) si mai ales la cuplu si reactia motorului la acceleratie. pt tine finala ar fi de aprox 300 euro iar complet cam 500 euro....sunt diferente in functie de material(aluminu, inox, carbon)...daca te intereseaza da-mi mail... Mesaj completat am vazut acum si filmul....SUPER !!! am fost si eu odata in zona...este superb ! de facut treaba acolo..... am fost cu baieti din zona ( VALI, DANIEL)....poate au fost cu voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate