zeceu Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) A fost MESE!!!!!! Editat Septembrie 16, 2006 de zeceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 care filmulete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) care filmulete? Am vrut, dar se pare ca nu se poate!? E perfect shi numai foto!!!! Stie cineva unde se pot pune clipuri?????????? Editat Septembrie 16, 2006 de zeceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Ar trebuii sa mearga...vezi sa aiba extensia AVI ca altfel am vazut ca nu se poate! Telefonul face 3gp si astia nu agreaza formatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 imi pare rau sa va dezamagesc da asta nu e transfagarasanu ala creca e barajul de la bicaz(daca nu ma inseala privirea ) sau unul asemasnator per trans nu gasiti asa ceva:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 imi pare rau sa va dezamagesc da asta nu e transfagarasanu ala creca e barajul de la bicaz(daca nu ma inseala privirea ) sau unul asemasnator per trans nu gasiti asa ceva:) Da, e adevarat SI BICAZ PLUS CHEi. Traseul a fost si pe la Bicaz!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squash Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Doar primele doua poze sunt de pe Transfagarasan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Ti-am modificat titlul sa nu mai fie confuzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 frumos....super traseu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 sar'naaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) Ca sa nu va mai "certati" pentru titlu va atasez eu poze din excursia asta: ziua 1 Bucuresti- Balea lac Ne-am inarmat pentru o saptamana de furtuni ca cica asa anuntasera astia la meteo si am luat-o din loc. Urcarea pe transfagarasan sub orice critica, numai gropi, dar peisajul superb si un aer curat..... Am ajuns sus cu soarele dupa noi si cand am trecut tunelul la Balea am nimerit intr-o ceata de nu vedem furca motorului. Pana sa terminam sa zicem ca nu ramanem toata ceata care era de fapt un nor s-a ridicat ca in povesti si ... normal ca am ramas. Camere nu am gasit decat la telecabina ...sub orice critica (dulapul cadea pe noi, soba nu se inchidea si cate altele) dar pretul... la inaltime ca si cabana 1200000. Mancarea jalnica, am luat niste mici pe care nici cainii de acolo nu au vrut sa-i manance, dar pretul la fel. Daca nu era peisajul as fi ramas cu un gust tare amar. ziua 2 Balea lac- Baile Tusnad. Coborarea perfecta, am gasit un loc in care as da orice sa merg cu cortul, apoi am luat micul dejun la Sambata (mancare ca pentru drumeti - ieftin si delicios), apoi am luat-o spre Tusnad. Si a doua zi o vreme superba. Cand sa plecam la masa.... pana la Honda Noroc ca am gasit un mosulet in Tusnad (chiar la intrarea dinspre Brasov) care facea penele pe stilul vechi. Asa ca ziua 3 Baile Tusnad - Lacul Rosu - Barajul bicaz- Baile tusnad Drumul infect (respectele mele pentru aia de la drumuri). Ajuns la Bicaz mancat, baut (bere fara alcool) si pe drum inapoi spre Tusnad. Peisaj superb, vreme excelenta. Seara gratarel si ziua 4 Baile Tusnad - Bucuresti. Cu parere de rau am plecat spre casa. Am un unchi super tareeeeeeee Video000.wmv Video001.wmv Video002.wmv Video003.wmv Video004.wmv Editat Octombrie 14, 2006 de carla_ro_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate