babyboy Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) De cateva zile s-a deschis un nou forum pentru posesorii de scutere. Va asteptam pe toti sa intrati si sa va inregistrati. Have fun! http://scootermania.z1.ro Editat Septembrie 16, 2006 de babyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 (editat) De cateva zile s-a deschis un nou forum pentru posesorii de scutere. Va asteptam pe toti sa intrati si sa va inregistrati. Have fun! http://scootermania.z1.ro tare ca grafica si pe categorii o impresie super buna la prima vedere, acuma depinde si de ce o sa se discute poate lucruri interesante... Editat Septembrie 17, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Si eu am aceiasi parere , ca si costin_owner. Sper sa se dezvolte forumul , pentru ca vad ca este primul de acest fel din Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 este bunicel... dar mie-mi place mai mult sub-forumul asta, de la motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 pai asta bineinteles ca este mai bun , pentru ca este mai dezvoltat... e si normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Nu avem moderatori pe aria asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Nu avem moderatori pe aria asta? pentru? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Cred ca Andreas_Krastl vroia sa-ti zica ca nu e voie cu publicitate pe forum , dar el nu are de vanzare nimic , si nici concurenta nu face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Nu conteaza. E reclama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Cu ce ar ajuta pe cineva încă un forum pentru scutere? Ca cei 5000 de scuterişti să se fragmenteze în 100 de forumuri cu câte 100 de membri (unii vor intra poate pe mai multe forumuri). Pe cine va ajuta faptul că pentru a găsi aceeaşi cantitate de informaţie va trebui să caute în 20 de locuri? Care mai e diferenţa între un mini-forum şi o discuţie la colţ de stradă cu 2 scuterişti de la scara B, doar că unul e din alt oraş? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 pai , mai arata-mi tu INCA un forum , NUMA despre scutere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate