baurtulus Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Hai,cine da mai mult!Nici Clujul nu se va face de rusine,asta se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Si nu il ultimul rand: 10. Erich BRANDAUER Pottenstein AUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Dupa cum vad, in Timisoara nu mai ramane picior de endurist!!!! Se muta toti la Ghelari Nici Clujul nu se va face de rusine, asta se stie Hai că aud că și Clujul se golește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoolivan Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 speram ca sambata scuze pt off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Si nu il ultimul rand:10. Erich BRANDAUER Pottenstein AUT dap..vecinul meu de camera la cincis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 dap..vecinul meu de camera la cincis.. o sa se cam incline cabana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 o sa se cam incline cabana nu bre ca in coltul opus o sa stea francezul cu amidon si se echilibreaza..(ei si inca 10 piloti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Martie 22, 2011 Autor Share Postat Martie 22, 2011 Salut ! Pentru inscrierea la ENDUROPANORAMA 3 sunt necesare urmatoarele documente, care se pot face si la fata locului, la secretariatul concursului: - asigurare medicala - aprox 8 EUR - vizita medicala - aprox 8 EUR - licenta FRM ( valabila doar pentru ENDURIPANORAMA 3) - 10 EUR. PS- dupa data de 1 aprilie 2011 ( adica in 2 ca sa nu considerati ca e o pacaleala) vom publica pe www.motoclubhaita.ro regulamentul competitiei. STAY TUNED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) like it! Editat Martie 23, 2011 de lucian.n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) tot ce am putut sa lucram la regulament este " cel mai rapid pilot care urmeaza intocmai traseul trecand corect prin toate CP-urile castiga !"..dar avem un motiv intemeiat....am lucrat la traseu....si am lucrat mult....drept dovada uitati ce a slabit Grizzly de la atata munca..... Mesaj completat poze de pe traseu....ziua 1 - ENDUROPANORAMA 3...in ordine de la stanga la dreapta...ursu grizzly 2 bucati...vagauna intunecata1...pietrele lui david...odihna de grup....tunelul matzii (proba speciala clasa .... Editat Aprilie 5, 2011 de motanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 tot ce am putut sa lucram la regulament este " cel mai rapid pilot care urmeaza intocmai traseul trecand corect prin toate CP-urile castiga !"..dar avem un motiv intemeiat....am lucrat la traseu....si am lucrat mult....drept dovada uitati ce a slabit Grizzly de la atata munca.....Mesaj completat poze de pe traseu....ziua 1 - ENDUROPANORAMA 3...in ordine de la stanga la dreapta...ursu grizzly 2 bucati...vagauna intunecata1...pietrele lui david...odihna de grup....tunelul matzii (proba speciala clasa .... prin tunelu matzii,eu sigur trec ca am dat burta jos,da vecinu" brandauer ramane intepenit..aveti si vreun chicken-line(tunel de tren) ptr back-up??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 prin tunelu matzii,eu sigur trec ca am dat burta jos,da vecinu" brandauer ramane intepenit..aveti si vreun chicken-line(tunel de tren) ptr back-up??? stii care e poanta...chiar AVEM un tunel de tren (mocanita)...dar asta e o alta surpriza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 uitati ce a slabit Grizzly de la atata munca..... No way... ala nu poate fi Grizzly... cum ai facut, frate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 continuare....puntea lui john cel viteaz....tankpoint2 (sper sa ajungeti sa-l vedeti)....cushma pletosului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Grizly, daca o sa continui in ritmul asta la vara te dai cu un 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ....si am lucrat mult....drept dovada uitati ce a slabit Grizzly de la atata munca... cu alte cuvinte,am terminat cu 3xl la enduro..sa vedem ce face bibanu..ca era in grup cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 urcare clasa profi/expert - ziua 2, km 95 http://www.youtube.com/watch?v=GutKcKw4xj0 asa DA http://www.youtube.com/watch?v=ylujTwNsbII asa NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 urcare clasa profi/expert - ziua 2, km 95 http://www.youtube.com/watch?v=GutKcKw4xj0 asa DA http://www.youtube.com/watch?v=ylujTwNsbII asa NU salutare tuturor eu zic sa nu mai pui filmulete pt ca si asa lista de profi este foarte scurta... tot ma uit pe lista la clasa profi si nu vad pe nimeni din arad...hmmm...oare de ce??? sa nu fie oare nimeni suficient de curajos in afara de Liviu Voinea care din anumite motive nu poate concura anul asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 f f misto urcarea .da daca e ud????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 well... chiar nu ai invatat? daca e ud nu se face praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 well... chiar nu ai invatat? daca e ud nu se face praf... Da corect!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 Va uram sarbatori fericite ! si va recomandam celor ce doriti sa veniti la EP3 sa nu sariti calul cu miel&bautura.... Traseul de concurs este definitivat 100% Sa aveti liniste si sa ne vedem cu bine! HAITA TEAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Va uram sarbatori fericite ! si va recomandam celor ce doriti sa veniti la EP3 sa nu sariti calul cu miel&bautura....Traseul de concurs este definitivat 100% Sa aveti liniste si sa ne vedem cu bine! HAITA TEAM aoleu de asta imi era frica cel mai mult..deci in loc de oo rosii,antrenamente...uff..bine motane,cum zici tu asa sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 Regulament: reg_concurent.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 motane,mai trebuie doar sa opriti de marti ploaia si ii dam bataie..ne vedem la bere..aaa,la start.(ma scuzati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate