maddalinio Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Deci cum spune si in titlu vreau sa imi iau un moto de 125. Aprilia rs 125 (cea limitata la 11kw) Yamaha r 125 Derby gpr 125 Honda CBR 125 Cagiva mito Ofer 1000euro si sa o puteti livra in gorj...tg-jiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Slabe sanse sa iei cu 1000 de euro un r125 sau un cbr 125 . Aprilia , mai poti lua .. Chiar si cu mai putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Slabe sanse sa iei cu 1000 de euro un r125 sau un cbr 125 . Aprilia , mai poti lua .. Chiar si cu mai putin ... Un rs praf ..da..il iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Un rs praf ..da..il iei sa nu exageram am vazut pe cineva care sia luat rs cu vreo 500euro de prin italia si era ok...cam de prin 1999 dar mergea nu avea probleme....la 1000 iau chiar ceva 2002 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 sa nu exageram am vazut pe cineva care sia luat rs cu vreo 500euro de prin italia si era ok...cam de prin 1999 dar mergea nu avea probleme....la 1000 iau chiar ceva 2002 2004 mergea bine , dar cat avea sa mai mearga bine?Consumabilele duse de cand?Reglaje du-se pe pl de cand?Mai bine nu iti iei motoreta daca vrei la 500 euro si nu vrei sa arucni banii pe fereastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Pai nu la 500...eu dispun de 1000euro......oricum sunt multi care dau motoarele din nevoie...fie ca au nevoie urgenta de bani fie ca pleaca din tara....fie ca vor sa scape de ea .... am vazut multi care dadeau cu 1000 de euro...chiar aici pe forum...si deabea acuma am facut rost de $....deci vreo oferta careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Da, cumpăr-o din România cu 1200euro, apoi începi să bagi bani în ea, că va fi în aceaÂşi stare de putrefacție ca aia de 500euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 pai ce asa de scumpe sunt motoarele ?:| mai scumpe ca o masina....? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 pai ce asa de scumpe sunt motoarele ?:| mai scumpe ca o masina....? :| E scumpa o motocicleta 2000 euro? Dupa ce ca preturile lor au scazut cu 30-40% din cauza crizei le mai faci si scumpe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Pai in raport cu masinile sunt scumpe...cu 2000 de euro iti ei o masina si cred ca e mai greu sa faci o masina si iti trebuie si mai mult material... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Pai in raport cu masinile sunt scumpe...cu 2000 de euro iti ei o masina si cred ca e mai greu sa faci o masina si iti trebuie si mai mult material... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) omu are dreptate,degeaba te strambi iar la 1000 de coco gasesti motor ok,cu putina atentie si putin noroc,fara sa te arunci la primul cazan vazut dar ceva bani va mai inghiti imediat dupa achizitie,asta e clar Editat Ianuarie 16, 2011 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 in sfarsit un om realist pe acest forum....si app alin acolo ma refeream la faptu ca se foloseste mai multa materie prima...o motocicelta cred k are in jur de 150kg....iar o masina cred ca trece usor peste 1t....si totusi motocicleta costa la fel....fi si tu mai realist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) in sfarsit un om realist pe acest forum....si app alin acolo ma refeream la faptu ca se foloseste mai multa materie prima...o motocicelta cred k are in jur de 150kg....iar o masina cred ca trece usor peste 1t....si totusi motocicleta costa la fel....fi si tu mai realist... Lasa-ma frate cu prostiile tale , ia-ti masina de 2000 euro.Ce ai pe ea?Un motor si 5 scaune , toate in stare de cacao . Editat Ianuarie 16, 2011 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 pai si la moto ce ai?) te pomenesti ca la 2000 de euro iti ei moto cu clima si ac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) pai si la moto ce ai?) te pomenesti ca la 2000 de euro iti ei moto cu clima si ac..... Iti iei moto in stare impecabila cu ceea ce are orice alta moto.Important e ce-ti ofera.Moto iti ofera ceva , masina altceva.Hai ca nu am chef de discutii contradictorii.Bafta! Editat Ianuarie 16, 2011 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nu mai insista intr un nonsens la un golf 3 (de exemplu) de 700 de euro valoare pe piata ai un motor in 4 timpi,un sistem complex de transmitere a puterii la roata,un sistem complex de directie,diverse sisteme in habitaclu,un sistem de iluminare si semnalizare etc. ce cantitate de tehnologie si cata materie prima intra aici? sau ce cantitate de munca? la o drujba in 2 timpi ai un motor ieftin si simplu,2 roti,lant,cadru,sistem de franare si de iluminare si semnalizare,un sistem simplu de transmitere a puterii(lant) astea toate nu ajung nici la sfert din ce are masina si costa mai mult drujba,dar nu pentru ca valoreaza ceva,ci pentru ca masini sunt multe iar motoare sunt mult mai putine,e un hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nu mai insista intr un nonsens la un golf 3 (de exemplu) de 700 de euro valoare pe piata ai un motor in 4 timpi,un sistem complex de transmitere a puterii la roata,un sistem complex de directie,diverse sisteme in habitaclu,un sistem de iluminare si semnalizare etc. ce cantitate de tehnologie si cata materie prima intra aici? sau ce cantitate de munca? la o drujba in 2 timpi ai un motor ieftin si simplu,2 roti,lant,cadru,sistem de franare si de iluminare si semnalizare,un sistem simplu de transmitere a puterii(lant) astea toate nu ajung nici la sfert din ce are masina si costa mai mult drujba,dar nu pentru ca valoreaza ceva,ci pentru ca masini sunt multe iar motoare sunt mult mai putine,e un hobby Mesaj completat nu mai insista intr un nonsens un mic exemplu: la un golf 3 cu valoare de piata de 700 de euro ai un motor complex in 4 timpi,un sistem complex de transmisie a puterii,un sistem complex de directie,o caroserie solida cu suprafete vitrate,sisteme in habitaclu la o drujba de 1500 de euro ai un motor simplu in 2 timpi,un sistem simplu de transmitere a puterii(lant),un sistem simplu de directie(coloana de directie),plastice minimaliste frane si faruri au amandoua de ce e scump motorul? pentru ca e hobby,nu o necesitate,dar e specificul pietei,sunt foarte multe masini si putine motoare Mesaj completat naspa cu netu asta,cam multe am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Cam la ce zice kevin ma refeream si eu...un moto e mult mai scump decat o masina nu cum zic alti ca nu este scump...ma rog....pana la urma vinde cineva motorul acuma la pret de iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) Vai de capul meu cât am putut să râd. Auzi tu, la aceaÂşi bani primeÂşti mai puține kile de materie Românu` merge pe principiul mult si prost. Cu 2000de euro poți să-ți iei vreo 3 dacii de la casat, îți dai seama câte kile de materie ai acolo ? Editat Ianuarie 16, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 bine ca esti tu tare destept costa mai mult sa fabrici o sa de motocicleta decat 2 scaune si o bancheta? costa mai mult sa fabrici un motor de 1800 cmc benzinar 4 timpi decat un motoras de drujba supradimensionat? e mai scump un lant decat sistemul de planetare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) bine ca esti tu tare desteptcosta mai mult sa fabrici o sa de motocicleta decat 2 scaune si o bancheta? costa mai mult sa fabrici un motor de 1800 cmc benzinar 4 timpi decat un motoras de drujba supradimensionat? e mai scump un lant decat sistemul de planetare? MeÂştere, caută o motoretă cu aceleaÂşi performanțe ca golful tău cu motor de 1,6 Âşi vezi la ce preț se vând cele două, de noi. Ai să vezi că acolo îÂşi scot banii, nu la vânzările second. Unde mai pui că mare parte din bani Âşi-i scot Âşi din piese. Editat Ianuarie 16, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 omul vrea moto second si doar asta am luat in discutie ce le dai dupa colt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) cumpara-ti acel golf 3 de 700e si zimi in 2luni cati bani bagi in el on: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76578-...5-inmatriculat/ Editat Ianuarie 16, 2011 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 hai sa nu ne mai certam aiurea :| dar pe buna dreptate e mai scump sa faci un moto decat o masina...si in concluzie moto sunt mai scumpe...de ce?iar cine zice ca costa mai putin...zice prosti...parerea mea....acuma sa ne concentram pe subiect si sa nu mai facem offtopic aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate