sweeper Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Fratzilor, cine-mi poate face o comparatzie intre masinile astea doua, referitor la fiabilitate, consum, tzinuta de drum si confort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Am avut Transalp pe urma KLE,iar acum din nou Transalp.Transalp-ul e mult mai fin nu vibreaza asa tare si la drum lung e mult mai confortabil,prin oras parca nu simt difrente si consuma mai putin Transalp-ul dar si costa ceva mai mult.Parerea mea e sa nu stai pe ganduri TRANSALP si nu o sa regreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 KLE are motorul de gpz care nu are nici o legatura cu enduro... Transalp fara discutzie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate