Orion Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 care e din buc si ma poate ajuta sa imi gazduiasca motorul pentru maximum 3 nopti saptamana asta... nu l-as lasa afara si oricum la cine ma duc nu prea trebuie sa afle... acum si sarac si cu pretentii: - eu voi sta in zona dristor salajan - nu vreau sa deranjez pe nimeni dar poate o sa-l scot o data pe zi la plimbare... sa dau o tura pe la arc... si tot o data pe zi sa-l aduc inapoi la o ora decenta Mi-ar face mare placere sa vin cu el mai ales ca sezonul e pe terminate dar vremea e buna.... platesc, dau o bere, un wisky orice.... ne intelegem noi.... dar un lucru sa stiiti ... nu vreau sa creez probleme nimanui.... va multumesc anticipat :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Daca nu gasesti altfel, poti incerca in pasajul subteran de la Obor. Nu cred ca este scump si este destul de sigur. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 se pare ca vine ploaia vreo cateva zile si nu prea e nicio placerea sa mergi pe vreme urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 care e din buc si ma poate ajuta sa imi gazduiasca motorul pentru maximum 3 nopti saptamana asta... nu l-as lasa afara si oricum la cine ma duc nu prea trebuie sa afle... acum si sarac si cu pretentii: - eu voi sta in zona dristor salajan - nu vreau sa deranjez pe nimeni dar poate o sa-l scot o data pe zi la plimbare... sa dau o tura pe la arc... si tot o data pe zi sa-l aduc inapoi la o ora decenta Mi-ar face mare placere sa vin cu el mai ales ca sezonul e pe terminate dar vremea e buna.... platesc, dau o bere, un wisky orice.... ne intelegem noi.... dar un lucru sa stiiti ... nu vreau sa creez probleme nimanui.... va multumesc anticipat :* Poti sa il lasi la mine in curte. E in siguranta Curtea este incuiata pe timpul zilei. Daca te intereseaza 0788.181.385 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Poti sa il bagi la mine la garaj, nu-ti percep bir. Suna la nr din semnatura si vorbim. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 am un depozit pe strada ilioara daca iti convine zona.... free of charge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 stiam eu ca motociclistii se ajuta unii pe altii dar nici chiar asea... va multumesc guys.... acum tre sa ma hotarasc... e greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 dc vrei am un loc in garaj dar e la celalalt capat al bucurestiului in militari .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate