Fix Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 va salut stimati scuteristi!!sunt oarecum in dilema si nu stiu la care dintre cele doua sa ma opresc!!poate ma ajutati voi sa ma decid!!astept pareri pro si contra despre ambele modele!!si poate gasesc pe cineva care sa-mi aduca de afara unul din cele doua modele!!nu cunosc nimic despre scutere asa ca voi citi cu mare atentie sfaturile si parerile voastre!!va salut si asfalt uscat!!(cat o mai fii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 piaggio hexagon!! sh e mai bun(fiabil) piaggio si e mai usor de gasit, yamaha nu o sa gasesti ceva bun mai ales majesty la mana a doua...zic si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 amandoua sunt niste scutere excelente facute sa mearga multi km. yamaha majesty are motoare mai mari in 4t pe care le strici foarte greu spre deosebire de hexagon care majoritatea motorizarilor sunt in 2timpi. cu siguranta diferenta de pret intre cele doua modele te va decide deoarece yamaha e mai scump. totusi daca vrei o comparatie corecta ia majesty si comparal cu x9 care e un scuter mai maricel si cu motoare numai in 4t. eu am o italianca de gilera runner care merge super si are motor identic cu hexagonul 125 in 2t dar sunt sigur ca yamaha face scutere mult mai bune si mai fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 multumesc de raspunsuri!tema nu mai e valabila!se poate inchide!mi-am luat "scuter"de....750cm..!socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Pai exista bine mersi si scuter de 850cc, nu asta e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) piaggio hexagon as vrea sa-mi iau si eu !! e super.. dupa ce iau carnetul a1 vreau sa iau un hexagon in 4 timpi de 125 :> ...sa vedem...mai e pana atunci . piaggio -ul din poza mea este asemanator cu hexagon ( asta e sfera ) Editat Noiembrie 2, 2006 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 piaggio hexagon as vrea sa-mi iau si eu !! e super.. dupa ce iau carnetul a1 vreau sa iau un hexagon in 4 timpi de 125 :> ...sa vedem...mai e pana atunci . piaggio -ul din poza mea este asemanator cu hexagon ( asta e sfera ) am o carena fata, un cauciuc si niste buji pt scuteru tau daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 am o carena fata, un cauciuc si niste buji pt scuteru tau daca te intereseaza. pentru scuterul meu? piaggio sfera? m-ar interesa ce bujii ai... ca alea bosch am inteles ca nu sunt cine stie ce... si carena fata ce culoare are? cauciucurile sunt f bune la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate