b86dtm Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 In toamna am dat jos codita,am demontat instalatia electrica pt.un mic tuning sa-i pun codita de R1 Nu am fost foarte atent cand am dat jos instalatia electrica,acum am montat la loc si nu mai stiu unde vine unul din firele care ies din cdi..totul este pe mufe acela este singurul cu un papuc Stie cineva unde se leaga firul din poza de mai jos. Din cdi pleaca rosu/alb si se sfarseste negru...cred ca este o masa dar as vrea sa fiu sigur sa nu fac vreo minune. Mutumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 In toamna am dat jos codita,am demontat instalatia electrica pt.un mic tuning sa-i pun codita de R1Nu am fost foarte atent cand am dat jos instalatia electrica,acum am montat la loc si nu mai stiu unde vine unul din firele care ies din cdi..totul este pe mufe acela este singurul cu un papuc Stie cineva unde se leaga firul din poza de mai jos. Din cdi pleaca rosu/alb si se sfarseste negru...cred ca este o masa dar as vrea sa fiu sigur sa nu fac vreo minune. Mutumesc. dupa felul papucului pare a fi masa... nu garantez insa asta e parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 E un papuc pt surub. Vezi ce surub ti-a ramas gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate