Sari la conținut

cristi_kake

INACTIV
  • Număr conținut

    361
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi_kake

  1. Pai s-a insurat, ca altfel mai posta pe aici ! n
  2. Ajuns bine. Inca suntem sub efectul Hayabusa Team Riders-Gura Raului 2011. Super oameni in primul rand toti Hayabusistii intalniti si sa speram ca ne vom revedea curand. Nota 10 pt baietii din Sibiu. Asteptam vesti cu emisiunea TV. Am si eu poze dar le pun maine.
  3. Saluatari din minunata statiune Gura Raului!!!!
  4. Vineri 10.00 - 10.30, BMW-Autostrada... Cinstea de la nunta o facem la Sibiu. ..inca nu stiu care e nevasta, Busa sau....
  5. ...si acum sa va mirati ca va cere mecanicul multi bani...dupa ce faceti voi trepanatii la motocicleta si confundati busonul de ulei cu fasungul de la far... Un manual salva multe probleme, chiar si rasfoit asa in scarba...
  6. Sibiu e super, Sighisoara e de vis. Oricare ar fi locatia daca suntem toti poate sa fie si Buzescu ! Eu + nevasta grasa...da frumoasa ! Hai cu inscrierile !
  7. La multi ani frate Cucu si tot ce iti doresti, (adica tot o Busa )....
  8. Banda de teflon chiar sub capul surubului. La strangere formeaza o garnitura care tine si la presiune si la temperatura. Testata treba .
  9. Gata prima tura cu boarfa ! Am renascut De maine incepe sa mearga la munca. La multi ani frate Morrison si multa sanatate !
  10. Pai si cum etansezi garniturile alea, cu silicon inauntru tobei ?
  11. Are garnituri dar nu stiu din ce sunt facute din fabrica. Eu cand am scos sitele sa le curat, garniturile din cauza ca erau arse s-au rupt. Am facut altele din azbest dar nu au tinut deloc. Acum le-am facut din piele groasa. Fa diametrul exterior al garniturii mai mare decat diam. ext al tobei cam cu 3-4 mm si cand bagi toata tulumba indoaie garniturile spre interior ( cam cum e garnitura de la pompa de umflat roti sau de la cea de zugravit/stropit etc). Eu nu am reusit sa fac reglaj optim la relanti si sarcina, decat cu filtrul de aer si tobele montate.
  12. Maine scot si eu boarfa la plimbare. Deja nu ma mai ia somnu' Am pornit-o acum 3 zile si am perceput un anume uruit ( f. usor ) la motor/cutie, nu m-am dumirit exact, care dispare cand trag ambreiajul. Cand se incalzeste motorul nu se mai aude nimic, nici cu ambreiajul tras, nici liber. Problem ?
  13. ...sa revenim E clar ca e mai recomandat sa se mearga cu atasul cand esti pe GPL. Butelia poate fi pusa si in spatele scaunului de la atas. E loc de un recipient mai mare si incape si plamanul cu regulatorul. Teava trece pe langa prinderile atasului si se deconecteaza la mersul solo de la un "coclender" restul instalatiei ramanand pe motor.
  14. Un post al lui @ AdrianS de pe alt topic, despre cu totul alta situatie, dar care are o mare relevanta aici. Citez: Mă gândesc Âşi eu. Sunt 37.000 utilizatori înregistrați. Facem un topic cu anunț mare cât o zi de post pentru chetă de un euro fiecare? In acest caz se va vedea cat de mult conteaza sa fi motociclist in Romania si sa faci parte dintr-o comunitate fie ea si virtuala in mare parte. Hai sa vedem cat de solidari suntem in situatia asta si sa ne dam seama dupa, daca meritam sa fim vazuti asa cum vrem noi sau in alt fel. Hai sa vedem daca atunci cand suntem multi putem sa facem si alceva decat proteste in benzinarii, marsuri joia, adunari la Arc, intruniri la care nu vine nimeni si petitii versus apa din Dambovita... Sa incercam sa ne inchipuim ca, chiar daca nu avem posibilitati materiale si nici rude cu dare de mana....totusi nu suntem singuri !!!! Sa ne imaginam ca suntem totusi familia aia pe care ne-o dorim, de motociclisti saritori, care fac mai mult decat sa se salute in trafic. Totodata cu ocazia asta poate fi creat un precedent, un precedent de bun augur avand in vedere ca maine pot fi EU sau TU intr-o situatie similara, sau mai rau. Nu fac lobby pt. @ Cicloburu, nici macar nu il cunosc personal, decat de pe forum, dar asta nu are importanta. Importrant este ca acum avem ocazia sa aratam ca putem fi o forta daca suntem uniti, chiar daca individual suntem saraci, impreuna suntem BOGATI ! Sper sa se inteleaga exact ce am vrut sa transmit, ci nu cum se intampla de obicei.
  15. Interesanta ideea. Imi dau si eu cu parerea... Pt vaporizare cred ca o serpantina in jurul chiuloasei/lor, din teava de cupru de 5-6mm ar merge avand in vedere ca se incalzesc mai mult si mai repede decat tobele. Si in loc de electrovalve si comutatoare, ar merge un robinet sau ceva gen vana cu 3 cai comutata manual, cand s-a incalzit motorul inchizi benzina si se deschide circuitul de GPL. Care e presiunea max a GPL in butelie, sau mai exact cu ce presiune minima poate functiona motorul ? Nasol ca nu poate fi pus si la 2T, putea fi experimentat mai usor. ( sau poate o merge bagat ulei de amestec in butelie ?! ) Mesaj completat
  16. Si sa-i dai in cap pana face luciu....Nicoleta Luciu...
  17. In general, Daca vrei sa-ti iei scule si cu banu' in buzunar nu stii de care si ai tot felul de dubii si intrebi in stanga si in dreapta, inseamna ca nu prea le ai cu sculele si nici cu manuirea lor, drept pentru care nu cauta o "Supertrusa-Galaxiei" pt ca o vei da o poala de bani si o vei tine tine degeaba in mare masura. Din cele 13426 de piese ale TRUSEI nu vei folosi decat jumate. Pt ce dreaq or trebui 7 clicheti in trusa nu stiu.Apropos de clicheti, ei nu sunt facuti sa tragi cu ranga de ei, poa' sa fie si tata lu Draper. E absurda ideea sa cumperi Draper, Wera sau Gedore pt a desface suruburile la carene sau pt a schimba butonul de la sonerie. La moto nu stiu daca se va rupe vreo cheie sau surub (daca lucrezi pe calibrul necesar) cum e la auto.
  18. cristi_kake

    Ij (izh)

    Inapoiati rau comunistii astia! De cate ori repar pe la zdrentele de comuniste ii injur cat pot. La ce dreaq se gandeau cand proiectau kkturile astea frate ?! 3 zile stai pe ea si 3 pe sub ea....+ de asta, cu piesele e cam ca la Loto. In fiecare zi ma intreb ce dreaq gasesc placut la comuniste si de ce le mai tin. Probabil ca sunt masochist.
  19. Daca era din caneluri nu mai aveai miscare in piston. Daca zici volanta zici electromotor, deci sa nu te fure vreun joc in bendix/frei/electromotor. Dac ai zis "bujia" inseamna ca e monocilindru. Daca ai zis ca ai vrut sa o pornesti inseamna ca intr-adevar ai o moto. Intrebarea e in cati timpi e motorul si ce marca e ?
  20. Ba eu nici nu mai stiu cum suna....m-am saturat de sters si uns si lustruit in astea 3 luni. Noroc cu comunistele ca le-am mai dat pe afara, ca uitam in ce parte e ambreiajul pana acum.
  21. cristi_kake

    Ij (izh)

    Da' in loc de tabla aia nu merge bagat un surub de "fi" 2-3-4 cu cap inecat, si pe urma slefuit/polizat la fata bucsei ?
×
×
  • Creează nouă...