Sari la conținut

b86dtm

Super Membru
  • Număr conținut

    575
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de b86dtm

  1. Orice mobra se lasa pe curbe,imi aduc aminte de o intamplare petrecuta in urma cu muuulti ani,coboram de la Balea si ne-am dat tare pana la Vidraru,eu si un bun prieten (eu eram cu albastra) depaseam orice si faceam golaneala la un moment dat fix intr-o curba stransa trece pe langa noi unul cu un GS,bagaje la greu,3 cutii de aluminiu,era asa de aplecat pe curba incat am zis ca da cu cutia de asfalt,eu l-am vazut pe jos dar nu a fost asa.....
  2. Eu am invatat ca trebuie sa ma feresc de caini,de cand merg pe mobre am lovit 5 caini si 2 din ei m-au tavalit,din experienta mea cu cainii nu puneti frana,tragi de gaz tare si tine bine de volan
  3. Poti face o rampa de transport care sa ramana in afara benei atat cat ai nevoie,cu un sistem de protectie si semnalizare bine gandit nu o sa ai probleme.
  4. Multumesc,arata bine KTM 690 Enduro,clar de un enduro am nevoie,pana in primavara am timp sa gasesc unul in stare buna...M-a pacalit aspectul unui supermoto cu furca aia lunga,ma gandeam ca daca ii pun crampoane fac ceva cu el,de mers pe strada am dar nu pentru padure,am incercat cu Varadero dar este atat de greu ca dabea il tin pe sleauri,se duce unde vrea el nu unde vreau eu. Stai linistit brake ca nu face unul de 26 de ani ce fac eu cu motorul.
  5. Dragi colegi,sunt un bătrân motociclist care a incercat in decursul vietii peste 60 de motoare din toate categoriile,mai putin Supermoto..eu sunt pasionat de VITEZA pe asfalt,dar de ceva timp ma roade o dorinta sa ma dau prin paduri,dealuri si sleauri,in urma cu vreo 15 ani am avut pentru scurt timp o honda cr500 dar motorul era prea agresiv pentru un incepator in off road,asa ca ma gandesc sa achizitionez un supermoto cu roti de teren, inmatriculat sa ma duc cu el pe roti pana la locul de joaca si acum intrebarea pentru voi care va dati cu asa ceva,poti face sarituri,merge pe nisip,aratura,noroi..urca si coboara bine pante abrupte gen zid de 1-2m inaltime un supermoto ?
  6. Nu am timp liber deloc sa ma duc cu ea,credeam ca exista o solutie mai simpla...o las asa,clipoceste de 5 ori si pe urma tace.
  7. Daca tot se vorbeste de amortizor,eu l-am scos si inlocuit cu un Hyperpro RSC..acum am ramas cu o eroare in bord HESD,cum o anulez?
  8. Eu am refacut la Darian aici in Bucuresti seile la vreo 6 mobre pana acum si el imbraca buretele cu folie de plastic.
  9. Tu la a cata generatie de Bucuresteni esti,parinti,bunici ,starbunici toti nascuti in Bucuresti ? Eu de exemplu sunt la a 3 a generatie nascut in Bucuresti dar strabunicii mei sunt de la tara,asta inseamna ca am originile tot la tara,cati Bucuresteni adevarati exista ??
  10. Jantele acestea au fost vopsite electrostatic albastru (daca maresti putin poza vezi vestita coaja de portocala pe care o au absolut toate jantele vopsite pudra electrostatic)...pe urma au venit la noi sa-i aplicam vopsea argintie pe spite,noi verificam toate jantele care intra in service si in urma verificarii am observat ca jantele erau strambe din spite si butuc,deformate atat de rau incat nu se putea merge cu ele,le-am inapoiat proprietarului deoarece nu le puteam indrepta perfect,jantele au ajuns la Sirius pentru indreptare,a facut si el ce a putut sa poata fi refolosite dar tot nu au iesit perfect drepte deoarece efectiv nu avea cum sa le indrepte perfect
  11. Asa este si Pache / PAK Racing lucreaza foarte atent,il recomand si eu,am vazut jante facute acolo si arata bine.
  12. Eu am cel mai mare service jante din europa si lucrez cu toti marii producatori auto are fac buy back in Germania,firme precum Mercedes,BMW,Audi etc pana si jantele beneficiaza de garantie,iar acolo scrie clar , garantia jantelor se pierde daca acestea sunt expuse la o temperatura mai mare de 90 grade,iar pudra electrostatica se topeste la 200 grade(asta in cazul in care ai noroc si nu stau mai mult decat trebuie,in unele cazuri temperatura depaseste 200 grade),au fost foarte multe cazuri in Romania in care jante ultrausoare au fost deformate iremediabil in urma unei vopsiri electrostatice,in plus pudra electrostatica este vopseaua de cea mai proasta calitate si lasa un aspect urat,un aspect de coaja de portocala si este departe de orice nuanta de vopsea originala.Procedura corecta nu este nici sablarea,ele trebuiesc curatate chimic pentru a nu lasa o suprafata poroasa cum se intampla atunci cand sablezi aluminiul,pe urma se plica un grund electrostatic,vopsea OEM pentru tipul de janta si lac ceramic. Polishul pe aluminiu creaza efectul cel mai frumos pentru o janta si merita efortul suplimentar,la fel polishul trebuie facut ca la carte sa fie fix OGLINDA si asta se face numai pe masini profesionale si de profesionisti,peste un astfel de polish nu rezista niciun fel de lac,si chiar daca se aplica il opacizeaza foarte mult,dar el poate fi intretinut de tine extrem de usor cu o pasta de intretinere si o carpa de bumbac o data pe luna,operatiune care dureaza 15 minute Uite o janta de BMW model America refacuta la noi in service sa vezi cum trebuie sa arate un polish la o janta SH...asta ca sa stii ce sa ceri atunci cand o sa mergi la un service si sa nu accepti altceva,daca tot platesti sa stii pentru ce platesti.
  13. Uite un service foarte bun pentru reconditionat jante. http://sablez.ro/jante-aliaj/ Si ai grija,jantele din aliaj NU se vopsesc electrostatic,este contraindicat de majoritatea producatorilor de jante vopsirea elctrostatica.
  14. b86dtm

    Caut vopsitorie

    Daca nu te grabesti le poti face la mine in service ,am un vopsitor genial care face absolut orice tine de vopsit,din pacate mai devreme de luna mai nu am nimic liber.
  15. Le-am primit multumesc...arata foarte bine,au aceeiasi culoare ca si amortizorul de ghidon. Multumesc si TNG pentru ajutor,mesaje link-uri...iti raman dator.
  16. Stie cineva un magazin in Ro de unde pot cumpara un reglaj rapid suspensie pentru 1000rr 2008...nu gasesc pentru onda,in rest pentru toate marcile. Am comandat la My Moto si dupa ce am achitat integral piesele si am asteptat 2 luni...cand am sunat mi-au spus ca nu imi pot aduce,nici macar nu au avut bunul simt sa ma anunte ei.
  17. Este criminala in off road Lada Niva,cand fac iesiri in noroaie cu baietii se tine dupa mine fara probleme si eu am un patrol modificat cu 35-uri ..si el cu rotitele alea mici iese din noroaie la fel de bine ca si mine,trage de rupe.
  18. Nu doar PSD..toti politicienii sa fie obligati sa parcurga minim 2000 de km pe an pe motociclete Yamaha R1 fabricatie 1998-2005
  19. Esti tu sigur,sigur,sigur ca politicienii sunt oameni ?
  20. Am incercat si eu in joaca in urma cu cativa ani sa iau curbele asa,sa aplec motorul dar eu sa stau drept si am ramas uimit cu ce viteza pot aborda in felul asta o curba,ala face asa din cauza rotilor subtiri,face un contrabalans sa nu-i fuga spatele,diminueaza forta centrifuga,dar merge si la o sportiva din zilele noastre figura asta.
  21. O mica mentiune,nu se polishaza aluminiul cu pasla,cu paduri din burete cu diverse duritati sau cu perie din conglomerat textil tot cu diverse densitati,sa nu faci gresala sa-i aplici lac electrostatic peste deoarece o sa-l opacizeze..nu se mai vede oglinda nici pe departe,exista un sealant cu uz profesional care tine aproape 1 an aplicat peste.
  22. Si eu am venit aseara tot pe acolo dupa o tura pe transbucegi,era aglomerat si nu se putea merge mai tare de 100,iti dai seama ca daca mergi in grup nu poti lasa distante mari intre mobre ca se intercaleaza masini si este mai rau..problema apare in caz de accident ca nu mai ai timp sa franezi.
  23. Ce noroc a avut ca a intrat pe usa,daca lovea autobuzul in orice alta parte era mult mai grav...in ce hal s-a dezmembrat motorul. Cand vezi asemenea accidente parca te face sa te gandesti de 5 ori inainte sa te dai zmeu cu motorul..pacat ca avem memoria scurta(ma refer strict la mine si cum merg pe strada)
×
×
  • Creează nouă...