Klaus Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 19, 2004 Autor Share Postat Aprilie 19, 2004 Intradevar tara mica da bogata (peisaje) , mi-a placut si mie pe acolo chiar daca doar in trecere. salutate klaus topicul va ramine deschis o sa mai pun si alte poze nu uita sa mai arunci o privire din cind in cind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 super pozele Roby, baga ceva si de la intalnirea din ibiza Romi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ma cornele ce mai faci zii ceva??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 ma cornele ce mai faci zii ceva??????????? Joi am reusit sa imi inscriu motorul. Apropo iti plac motoarele noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Joi am reusit sa imi inscriu motorul. Apropo iti plac motoarele noastre? felicitari cornele cum drac sa numi placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Saluta mai Roby,mare "traveling man" mai esti....hehehe Asteptam poze de la Ibizza cu motoare. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate