billy m Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) Salutare ! Pt un nou intrat in piata vreau sa va spun ca mi-am luat si eu o bicicleta cu motor(de 650) destul de ok pt un oras atat de aglomerat. La prima impresie va pot spune ca se misca binisor. Va atasez niste foto. Editat Septembrie 23, 2006 de billy m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 calarie placuta fara incidente, dar pune niste poze reale te rugam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 buna alegere! sa va bucurati unul de altul si amandoi de drumuri bune. baga niste poze de-adevaratelea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleex_costy Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Frumoasa motocicleta, dar vrem poze din oras, si mai ales din toate unghiurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 cum merge ?vreau si eu sa-mi iau un er 6n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 cum merge ?vreau si eu sa-mi iau un er 6n Ti-am raspuns si pe topicul celalalt. Super de oras. Eu pt ca mai ies din Buc(nu mult-20-30km) am ales F pt ca protejeaza f mult de vant(am fost si la mare si am simtit asta). Cand vrei intr-o seara te astept sa facem un drive test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 oki doki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Super motocilceta sa ai grija de ea.Ca la randu ei si ea o sa aibe grija de tine! Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate