Sari la conținut

bulterieri

Membru
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bulterieri

  1. Condoleante si sincere regrete. Dumnezeu sa-i ierte !!!!!
  2. LimpTA nu te mai agita, ca si peste mine a dat un taxi,de fapt a deschis portiera in mers cand ma vazut. Si ce a rezultat eu cu motoru cazut si cu mana lovita si pana m-am ridicat eu el deja plecase . Si nu am mai apucat sa-i iau numerele ,dar nici nu m-am zbatut sa-l caut ca nu am avut mare paguba decat cateva zgarieturi la moto Aste e fratilor traim in romania si trebuie sa cascam ochii la jungla asta!!!
  3. Buna Ralucone eu stau fix in spatele magazinului FLANCO. Si esti primita cu mare caldura de BERCENARII ,daca ai spiritu moto in sange !!!
  4. Vin si eu fratilor azi la 18 30 chiar daca ploua !!! O ploaie nu ne poate opri zic eu !!!!
  5. Frumoasa bijuterie ,s-o stapanesti sanatos !!! Bafta si asfalt uscat
  6. Super achizitie ai facut !! Am si eu zx9r ,cei drept model mai vechi ,dar pot sa iti zic ca zx9r este o motocicleta super reusita {parerea mea}!!!! Bafta,asfalt uscat si fara probleme!!
  7. Pe Luica ,ce motor era!!!! Sper sa nu fie un prieten . Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist si sa-ii fie tarana usora!!!
  8. bulterieri

    Jurnalul negru

    Asta trebuia postat la "jurnalul idiotilor". Auzi acolo fara permis, fara experienta pe gsx-r 1000.... Mai fratilor, aici e jurnalul negru, accidentele punetile la "Accidente"! -Bine zis!!! -Apropo e valabil si pentru tine Diana!!! -Fratilor postati accidente grave, urmate cu decese si nu ca ati cazut sau mai stiu eu ce!!!
  9. Dumnezeu sa-l ierte Pacat ca a plecat prea devreme dintre noi !!!!
  10. Dumnezeu sa-l ierte ,pacat ,mare pacat ,ca era tanar !!! Am trecut ieri unde a decedat baiatul si m-am intristat in ultimu hal ,si ma intrebam cit de repede poate muri un motociclist din simplul fapt ca nu este atent . Iarasi a mai plecat un frate dintre noi ,dumnezeu sa te ierte si sa-ti fie tarana usora!!!!
  11. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei R.I.P In fiecare saptamana moare cat un frate ,si-a ajuns sa fie foarte tragic!!!!!!
  12. Dumnezeu sa-l ierte Mare pacat ca-a mai pelcat unul dintre noi!!!!!
  13. Dumnezeu s-o ierte si sa i-i primeasca sufletu in rai Pacat ca se intampla si asemenea tragedii
  14. Salutare fratilor !!! Nu stau in Berceni dar stau pe aproape {viilor}. Cand iesiti la o plimbare, apelati la noi cu mare placere !! id de mess tiron_adrian2002 nr tel 0767.255.324 {Adrian sau Daniel} OK va salut si poate ne vedem la o bere {fac cinste}
  15. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara !!! Mare pacat ,ca pleaca incet,incet multi dintre noi
  16. -Ma intereseaza daca exista reportajul de la ora 11 noaptea de pe PROtv pe undeva!!
  17. -Unde vad si eu reportajul facut de PROtv??? Rog frumos daca stie cineva ,sa lase un link!!
  18. -Felicitari organizatorilor pentru tot!!! -Am fost si eu dar cu scuteru . -Bafta si asfalt uscat tuturor!! P.S:Am si eu 5 poze dar cam cu rezolutie mica
  19. Dumnezeu sa-l ierte Condoleante familiei si prietenilor
  20. Dumnezeu sa-l ierte Condoleante familiei
  21. Felicitari!!!! S-o stapanesti sanatos si fara accidente . Bafta si asfalt uscat
  22. R.I.P Dumnezeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara Cumplit accident....si in acelas timp si stupid!!! 220 pe straduta !!!
  23. R.I.P Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte tote gresealele Condoleante familiei si rudeleor
  24. Asta vreau sa stiu si eu ,atat ma intereseaza !! Ca oricum cele 2 vieti nu le mai putem invia P.S: eu nu am fost la inmormantare ,dar am vazut accidentu am plans 2 zile incontinu..cum au murit in suferinte baieti aia
×
×
  • Creează nouă...