Sari la conținut

Scuteristi... La Pescuit :)


alias
 Share

Postări Recomandate

Salut. Cine este scuterist si pescar, sau pe-acolo, este invitat la o partida de pescuit de-ndata ce se indereapta vremea. Poate va suna ciudat, dar chiar vreau sa stiu daca mai sunt nebuni care merg cu scuterul la pescuit.

 

Asfalt uscat si salutari cu farul ... a si fir intins! :) :peace: :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da sculele cum le cari?

 

 

O sa razi, am ca un fel de tub din plastic, profil patrat, pe care-l prind cu scotch de carena in fata si de scarita pasagerului in spate :D

 

 

la pescuit unde??zii ceva baltzi!cu peste...

 

Toate baltile au peste, inclusiv cele care nu au peste. Mai trebuie sa manance si sa-l si prinzi ;)

 

Oricum eu sunt foarte revoltat de faptul ca trebuie sa platesti intre 30 si 100RON pe o zi (a se citi 12h) de pescuit, daca mai pui si banii de benzina, pe langa faptul ca balta este la mama-draq', daca mai pui si cat faci pana acolo, daca te mai prinde si ploaia... il dai draq' de pescuit si stai acasa in fata PC-ului si citesti mesajul asta, si/sau altele ... sau te duci la pescuit, faci 2-3 ore pe drum, poate ajungi la 7-8 pe balta, daca ai noroc si cunosti balta poate mergi la 2-4 zile dupa ce i-a hranit, poate nimeresti un lok fain, poate vremea e buna, sau nu, poate pleci cu punga goala si fara 50RON in buzunar, poate te prinde si ploaia sau grindina la intoarcere, si poate daca ai noroc faci si o pana, pe spate k sa fie mai misto :P, poate ai marele noroc sa dai peste o vulcanizare unde sa mai aiba leviere, este a 7-a, la primele 6 nu mai foloseau leviere de 20 de ani incoace'', ud leoarca, pornesti la drum, mergi ce mergi, cand surpriza ramai fara benzina... opresti bagi litrul din sticla din porbagaj pe care ai fost suficient de inspirat sa-l iei cu tine. In fine ajungi la mama-draq' la o benzinarie uitata de lume, unde daca intrebi la geam (unde se dau chitante cu stampila) de benzina fara plumb, or sa creada ca-i injuri, pleci mai departe si exact cand esti pe drojdie da-i de-un petrom, bagi benzina si pleci acasa.

 

Depinde de tine ce alegi sa faci, eu unul prefer sa ma plimb 700km cu 50RON decat sa-i dau ca taxa pe o balta unde un imbuibat a avut marele noroc sa concesioneze o balta care colcaia de peste. Sunt locuri unde pestele este la el acasa si sunt FREE, inca :lol:!!!

 

Asfalt uscat si salutari cu farul! :) :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru k sa nu se ia pescarii profesionisti la bataie, tin sa precizez ca nu mergem la un concurs de pescuit ci o sa mergem mai mult la distractie, vreau sa mergem prima data in Bucuresti, sa vedem cati suntem, poate prindem si ceva peste, as zice pe Lacul Morii sau pe Dambovita pentru ca sunt FREE, v-am zisw eu sunt chitros. Mai vb, poate am sa pun si ceva poze cu metoda mea de dus acele 2-3 bete telescopice :D

 

Asfalt uscat si salutari cu farul! :) :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...