Mario MT 03 Postat Iulie 8, 2015 Autor Share Postat Iulie 8, 2015 (editat) Motoraduno notturno, l-am facut anul trecut si mi-a placut tare mult. Plecarea la 22:30, sosirea la 8 dimineata. Inscrierea 20 de E, plecarea de la Seregno, langa Milano. Info aici : https://www.facebook.com/events/1459430187702671/ Editat Iulie 8, 2015 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Am fost la motoraduno Black Scorpions in San Severino Marche acum 2 saptamani. N-a fost rau deloc, chiar deloc. Cineva, careva in august la Motoduck Ferrara al celor de la Street Diamonds? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_calin Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 cred ca voi veni ... sunt din ferrara .... nici nu stiam de acest motoraduno. cine mai vine sa mi dea un bip 3203117163 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Am sarit peste Motoduck din motive familiale, sper sa nu fi incurcat pe cineva. Totusi am reusit sa ma duc la Motobomb al celor de la MC Catslefiorentino si a fost la fel de prost organizat ca o alta intrunire din primavara. Daca nu trebuie sa onorez vreo obligatie la nivel de grup, nici ca mai calc pe la ei. Am tras si o fuga la XV Meeting la Cesano Maderno acum vreo 2 saptamani. Pana in ianuarie cand o sa fie Winter Bikers la Faenza, nu prea am planuri. Pe curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Salutare la toata lumea. Sunt din jud. Constanta si la vara as vrea sa fac un drum pana in Italia si inapoi. Ma intereseaza daca ati avut ceva probleme de-a lungul timpului cu drumul. Astept sfaturi de ce sa me feresc sau pe unde sa o iau sau legat de benzinarii, orice. Motocicleta este un Yamaha Vstar 1100. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Iti convine sa faci Constanta-Trieste (intrarea in Italia, de acolo nu stiu unde vrei sa mergi) pe traseul Constanta-Bucuresti-Arad-Budapesta-Maribor-Trieste, adica Romania-Ungaria-Slovenia-Italia. In Romania nu iti spun ce si cum , stii tu mai bine decat mine poate. In Ungaria cumperi vigneta pentru autostrada, costa vreo 10 E, si nu ai probleme. Treci ca prin apa. Benzina poti sa faci in autostrada, ca sa nu mai iesi si sa pierzi timp in afara. Atentie la controalele politiei in ceea ce priveste viteza si vigneta. La fel si in Slovenia, vigneta costa parca tot vreo 10 E, in rest gaz si da-i bataie. Primesc euro cash si in Slovenia si in Ungaria, dar eu am platit cam peste tot cu cardul, ca sa evit conversia favorabila lor. In Italia se schimba putin datele problemei, depinde unde mergi. Autostrazile sunt foarte scumpe, poti sa iti calculezi aici cat te-ar costa : http://www.autostrade.it/autostrade-gis/percorso.do Benzina e mai scumpa cu 10 pana la 20 de centi in autostrada aici in Italia, deci iti convine sa iesi si sa faci plinul in afara din cand in cand. In rest, eu nu am avut probleme deosebite in cei aproape 5.000 de km. Calitatea drumurilor in general e buna, am prins timp frumos (mai putin in ultima zi, cand a plouat pe rupte). Daca mai ai intrebari baga mare, salutare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Cam cat a durat drumul ? Ma intereseaza cam cati km as putea face intr-o zi sa stiu cam cat timp sa aloc calatoriei. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 In teorie din Romania in Italia ajungi intr-o zi, daca te tine poponeata. In practica 2 zile, cu pauza. Eu am plecat dimineata pe la 10 din Caransebes, am innoptat langa Balaton in camping pe la 7 seara, apoi plecarea dimineata pe la 9 di ajuns in Bergamo din nou la 7 seara. Cu bagaje, cu nevasta, viteza medie 120/130 km/h. Ultima etapa din calatoria mea a fost si cea mai lunga, aprox 800 de km . La drum lung cel mai bine e sa mergi in ritmul tau, sa te orpesti cand esti obosit, sa bei mult si sa mananci bine. Altcumva nu mai e distractiv, ci e un chin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Multumesc pt informatii. Cred ca la vara ma urnesc spre Italia cu inca un amic.Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 salut, imi poate spune si mie cineva pe cand e evenimentul al' mare cu specific moto in Novegno -.Milano? Multumesc! EICMA? http://www.eicma.it/ Eu ma duc vineri, sambata e aglomerat si duminica e nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Decembrie 30, 2015 Share Postat Decembrie 30, 2015 ciao! eu merg la Faenza pe 9 ianuarie la cei de la Winter Bikers. cei interesati sa se bage-n fata. asta e situl http://winterbikersfaenza.jimdo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Salut.Sunt Daniel si sunt nou pe forum și pe 2 roți. Am un ninja 636. Asfalt uscat și numai bine. ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Salut.Sunt Daniel si sunt nou pe forum și pe 2 roți. Am un ninja 636. Asfalt uscat și numai bine. ✌ Hai salut si bine ai venit! In alta ordine de idei, fusei la Winter Bikers Faenza. Vin fiert, gratare, umezeala, frigulet, muzica rock buna, distractie. Pana la Banana Day de pe 20 februarie de langa Arezzo ma mai duc la No Fly Zone pe 6 februarie de pe langa San Miniato (Pisa). Ca de obicei, daca vine cineva, o bere e si de la mine. Chip in taci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laxon Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 (editat) nu știu dacă mai intra lumea pe topicul asta dar nu suntem vreo 13 motocicliști care ieșim împreună pe străzile Italia, din Lombardia suntem toț. oricum vrem sa ne adunăm și sa vedem ce comunitate de bikers avem în Italia: https://m.facebook.com/groups/158805437833992/ Editat Februarie 12, 2016 de Laxon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 14, 2016 Autor Share Postat Februarie 14, 2016 Hmmm nu stiam ca suntem asa de multi, sincer sa fiu in afara de baietii pe care i-am cunoscut aici pe forum nu stiam cum sa dau de alti motociclisti romani din Italia. Am vazut pozele, se pare ca aveti cu totii motoare sportive, sper ca mergeti incet pe strada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laxon Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 noi ne-am cunoscut așa la întâmplare, cred ca cine se aseamănă se aduna )) și nu suntem chiar toți cu sportive, oricum când e vorba de ieșiri se merge normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 (editat) Cred ca ar fi frumos sa reusim sa ne adunam din cand in cand sa povestim intamplari si sa impartasim experiente ! Editat Februarie 16, 2016 de danymal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staicu.ionutbs Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Ca sa fii motociclist nu inseamna sa mergi cu viteza luminii.... totusi ... sambata/duminica daca este putin soare care mergeti la o tura aviz Mario_MT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Eu cred că voi ieși doar ca nu am voie să fac multe cu foglio rosa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salutare la toata lumea. Sunt din jud. Constanta si la vara as vrea sa fac un drum pana in Italia si inapoi. Ma intereseaza daca ati avut ceva probleme de-a lungul timpului cu drumul. Astept sfaturi de ce sa me feresc sau pe unde sa o iau sau legat de benzinarii, orice. Motocicleta este un Yamaha Vstar 1100. Multumesc. daca ajungi prin Roma, da un semn in cazul in care vrei un ghid ) @observ ca majoritatea din topicul asta sunteti de prin nord. pe la Roma nu e nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru87 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salut ! Sunt din Constanta si stau in Alassio (Savona) , am un 636 nu de mult timp si nu prea am cu cine sa ies si sa ma dau. plictiseala mare aici... Careva prin preajma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 da Ciao, Am fost weekend-ul trecut la Banana Day langa Arezzo. S-a mancat, s-a baut, s-a dansat. La ce lume era ma ateptam sa te intalnesc. La cina chiar am dat mana cu Lory666 Nu ma asteptam sa vad atatea culori. In alta ordine de idei, la inceputul lui iunie vin cateva zile langa Perugia, organizez un eveniment al clubului. Daca mai ai acelasi numar de cell mi-ar place sa ne auzim si sa-mi dai cateva informatii. Pe curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Salut . Nu e nimeni prin zona Imola - Ravenna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichiforov Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Salutare tuturor!!!!Eu locuiesc in San Donà di Piave,Ve.Sper ca nr de motocicliști sa creasca exponential in toate zonele,si s-o facem lată.... » Post actualizat in 04 May 2016 01:00 Si app,cred ca ar fi tare sa creem si o pagina pe face(ar fi mult mai accesibil)si sa ne inmultim ca virusii.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Mai 4, 2016 Autor Share Postat Mai 4, 2016 Salutare tuturor!!!!Eu locuiesc in San Donà di Piave,Ve.Sper ca nr de motocicliști sa creasca exponential in toate zonele,si s-o facem lată.... » Post actualizat in 04 May 2016 01:00 Si app,cred ca ar fi tare sa creem si o pagina pe face(ar fi mult mai accesibil)si sa ne inmultim ca virusii. )) Avem deja o pagina de Facebook, cauta '' Romani pe 2 roti [italia] ''. Nu esti chiar aproape de noi ... marea majoritate suntem din zona Milano/Bergamo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate