Sari la conținut

chitcanul

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chitcanul

  1. Imi asum asta, cu tot ce cred eu ca am. Sunt un oarecare, care ( cacofonie ) si daca nu as avea nimic de zis,cred ca tot as zice. ceva. Mie in general mi se cam rupe de genul asta de biekeri, pe care tot vad ca ii promovati. Ma gandesc ca este o afacere de cand sunt ,, baieti ,, la fiecare iesire / intrare, care nu stiu sa lege o fraza romaneasca. In concluzie, eu sunt foarte dezamagit.
  2. Astea sunt exact variantele pe care e musai sa le iei in calcul cand cumperi ceva, care trebuie inscris intr-o evidenta publica. Zic si eu. De acum incolo nu ramane decat stres si strangere din c...r cand treci pe langa masina de POLITIE.
  3. Va multumesc tuturor pt raspunsuri. Eu aveam impresia ca se inlocuieste tot buretele cu gel, ca asa din cate vad nu este deloc greu sa pun eu gelul ala in locul pe care il voi decupa din burete. Aveti idee daca este problema cand se incinge gelul, daca sta motorul prea mult la soare.
  4. Stiu ca am citit candva pe aici despre cineva in Brasov parca imi aduc aminte ca punea gel in loc de burete la o sa. Am cautat indelung anuntul dar nu il mai gasesc, asa ca poate ma indruma cineva si pe mine spre un asemenea meserias.
  5. Dap sunt la fel in ceea ce priveste puterea si implicit cilindreea motorului. Diferentele sunt in greutatea si marimea lor.
  6. Ia uitati de aici casca cazuta din mana. https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-harley-davidson-by-shoei-all-chrome-ID9ekdw.html#3bbe84581a
  7. Mon cher, mai sus am spus ca exista un stop lasat acolo dinainte de construirea sensului giratoriu si am vrut doar sa arat si sa demonstrez decat acest fapt si nimic mai mult. Eu nu ma aflu aici sa imi dau cu parerea daca acel indicator are sau nu vreo legatura cu intersectia in sens giratoriu ca nu voi face decat sa dau nastere la alte discutii in contradictoriu in plus probabil ca asta va decide altcineva si in alta parte.
  8. Asta e valabil si pt tine cat si pt ady32.» Post actualizat in 07 Aug 2017 15:01 » Post actualizat in 07 Aug 2017 15:06 Iata cum voi doi va aflati in situatia cand sunteti in necunostinta de cauza, astfel intr-adevar exista un stop pt cei care circula pe acel drum paralel si secundar, dar exista si un al doilea stop, respectiv cel de dinainte de cedeaza trecerea.
  9. Imi pare rau dar nu pot fi de acord cu tine. Indicatorul stop nu poate fi niciodata complementar cu cel de cedeaza trecerea. Ce iti pot spune cu certitudine este ca indicatorul stop era acolo inainte de construirea sensului iar dupa asta a mai aparut si cel de cedeaza trecerea.
  10. Indicatorul STOP este ramas pe pozitie de dinainte sa fie construit sensul giratoriu, de cand acolo era intersectia aia fara sens giratoriu, acesta din urma fiind acolo de un an sau doi. In orice caz este clar ca dupa ce au construit sensul au instalat si indicatoarele de cedeaza trecerea aferente insa au omis sa il scoata pe cel cu stop.
  11. pai cam ce i-ai spune mai soimule patriot, abia asteptam o dilema si te astept pe tine sa o alegi.
  12. Hop si eu. » Post actualizat in 04 Jun 2017 21:57 ZIC » Post actualizat in 04 Jun 2017 21:59 I am fat and I sweat a lot, but that s not the only bad things that I ve got. You guess what are the others. » Post actualizat in 04 Jun 2017 22:01 This is my monster. Il iubesc si il respect. » Post actualizat in 05 Jun 2017 00:05 Este mereu pus pe fuga. This is beyond motorcycling. ZIC
  13. Baaahhh baieti, desi nu cred ca vreti sa il induceti in eroare pe vajnicul nostru coleg, totusi nici nu inteleg de ce nu spuneti omului ca ASTA ESTE ACCIDENT RUTIER CU VICTIMA si pana nu se clarifica treaba in dosarul penal nici nu incape vorba de copii de pe procesul verbal si altele. Dar sunt sigur ca cu totii stiati deja asta si nici nu mai era nevoie de mine.
  14. Tocmai am verificat dupa VIN si se pare ca a mea a avut un recall la TPS -- throttle position sensor si a fost facut, se vede si pe placuta de pe motocicleta ca are un punct facut pe ea. In rest nu apare ca fiind rechemata pt vreo alta problema, lucru care nu poate decat sa ma bucure.
  15. A verificat vreunul dintre voi, posesori de Roadstar 1700 indiferent de varianta, daca a fost efectuat vreun recall la motocicleta voastra. Check this out http://www.rswarrior.com/forums/9-total-recall/171758-warrior-recall-list-2002-2010-a.html. Desi se refera la Warrior, recallul se refera la toate Roadstar de vreme ce au acelasi motor.
  16. Are cineva un manual pt un Roadstar ? Ma intereseaza sa stiu ce fel de ulei si filtru trebuie pt asa ceva. Eu am un Warrior de 1700.
  17. Revin cu alte foto pt coburi. » Post actualizat in 23 Jan 2017 05:41 Aici sunt si alte foto cu sissy bar-ul, filtrul de aer si saua. Mentionez ca nici saua si nici sissy bar-ul nu au decat urme de la ceva ce a stat presat pe ele si nu sunt urme permanente.
  18. Salutare la toata lumea. Toamna trecuta am inceput un proiect bobber dintr-un VT 600 si astfel mi-au ramas unele piese si accesorii de care nu mai am nicio trebuinta, astfel incat am decis sa le scot la vanzare in ideea ca poate este cineva printre voi care are nevoie de ele. Aripa spate cu tot cu stop si cabluri - 200 lei. Sissy bar - 200 lei. Sa stoc - 150 lei. Coburi - 200 lei. Filtru de aer cu tot cu carcase si plastcurile aferente - 100 lei. Din vanzarea motorului meu initial - Yamaha Dragstar mi-a ramas si un ghidon manufacturat de niste baieti de la Cluj, despre care am inteles ca se ocupa cu producerea de piese custom, pe acesta il vand cu 300 lei . Aici aveti si fotografii cu ceea ce vand, mai putin cu componentele filtrului de aer, in ultima fotografie fiind motorul pe care a fost instalat ghidonul, mai sus prezentat. Ma puteti contacta prin mesaje privte aici sau la tel 0762 90 10 09. Va multumesc.
  19. Ma intereseaza cat costa o sa solo ca cea in romburi de culoare maron, dar as vrea-o neagra cu acelasi model. Mersi.
  20. Vand Yamaha Dragstar 1100 clasic, an 2000, 115.000 km. Povestea motocicletei mele este urmatoarea, am cumparat-o de la un prieten de-ai mei care la randul sau o luase din Italia pt el insa pana la urma mi-a vandut-o mie. Motocicleta are un singur proprietar in tara noastra, resectiv eu iar cunostinta mea mi-a dat si o copie de pe cartea de identitate italiana ( pe care inca o mai am ) iar in statul italian motorul a avut doi proprietari respectiv un italian ce a cumparat-o de noua si a vandut-o in 2014 si prietenul meu. Dupa ce am luat-o am lucrat putin la ea pt a arata mai pe placul meu astfel fata de ceea ce era la inceput in prezent are o vopsea custom ( negru cu fulgi aurii ), ghidon de 16 inch ( am si ghidonul original ), tobe adaptate de pe un HD Dyna - golite de mine ( am si tobele originale ), discuri de frana de Yamaha Warrior ( discurile de frana nu trebuiau schimbate dar eu le-am schimbat pt ca mi-a placut mai mult cum aratau acestea dar le am si pe cele vechi ), placute de frana Brembo sintra fata si spate, seile le-am tapisat cu piele in bej deoarece in viziunea mea ele ar fi trebuit sa se potriveasca cu cauciucurile white wall pe care nu le-am achizitionat deoarece cele pe care le am in prezent ( Metzler Marathon ) sunt foarte bune, lichidele ( toate ) schimbate in primavara. Intrucat toate modificarile pe care le-am efectuat pot fi interpretate ca putandu-se datora unui accident, am efectuat fotografii cu motocicleta in toate fazele pe care le-a urmat de cand o am resectiv cum arata cand am cumparat-o, cum aratau piesele demontate la momentul demontarii si inainte de vopsire ( cine este interesat de motocicleta doar trebuie sa imi ceara aceste fotografii si sa imi dea o adresa de mail iar eu ma voi conforma ). Un alt motiv pentru care am vrut sa o vopsesc a fost acela ca am vrut sa dau jos tot ceea ce insemna emblema pe ea ( am toate emblemele date jos ). Pretul pe care il cer pt motocicleta este de 4800 euro si este negociabil.
  21. chitcanul

    Yamaha Dragstar

    Ma feresc de Bucuresti ca de dracu, nu cred ca voi ajunge vreodata pe acolo cu Dargstar-ul meu, poate doar in trecere spre alte parti ale tarii. Pt cei mai nesimtiti dintre soferi am camera si voi inregistra iar in prezent ma gandesc serios sa deschid un site unde sa pun filmarile cu colectia de cretini.
  22. chitcanul

    Yamaha Dragstar

    Nu am reglat niciun carburator. Inainte de a taia tobele aveam consum de 4,5 l / 100 km, iar acum dupa ce am facut operatia am acelasi consum, asa ca nu cred ca am de ce sa umblu la carburatoare. Trage foarte bine in toate treptele, singura diferenta este ca este mai zgomotoasa, am inceput sa o aud si eu din casca, ceea ce cred ca este un mare plus pt ca aveam o problema, inainte nu prea ma vedeau soferii cu masinile lor. Nu mai este cazul acum.
  23. chitcanul

    Yamaha Dragstar

    Acum doua luni am adaptat niste finale de HD dyna glide pe dragstar ( seamana foarte mult cu cele originale ale dragstar-ului doar ca sunt mai mici ca lungime si oarecum mai cizelate ) iar azi le-am taiat si le-am scos sitele. Se aud intr-un mare fel.
×
×
  • Creează nouă...