manu_vvu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Salutare! Am si eu nevoie de ajutor de la un posesor de yamaha r1 2004-2006 (RN12). As vrea sa testez bordul de la motorul meu pe un alt motor identic sa imi zica cineva daca functioneaza cum trebuie (mie nu imi arata valori la temperatura,viteza,km parcursi,etc.....de fapt imi indica zero). Bineinteles ca as vrea sa tesetz si un bord care sa stiu ca e ok,sa imi verific instalatia mea electrica,dar slabe sanse sa imi ofere cineva un bord pentru un test,asa ca macar pe al meu sa il trimit cuiva sa imi spuna daca este ok. Contra cost,bineinteles...eu sunt din iasi. Va rog dati-mi un semn ca m-am saturat de diferitele presupuneri de prin service-uri..... Am atasat imagini cu ce indica bordul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) Ti-am explicat problema, trimite bordul la Bucuresti, am un prieten cu R1 2004. Editat Februarie 17, 2011 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Februarie 17, 2011 Autor Share Postat Februarie 17, 2011 Saptamana viitoare e ok? O sa vb cu un prieten din Bucuresti si sa vedem cum o sa se poata sa va intalniti si sa faceti un test ca banuiesc ca nu dureaza foarte mult...revin cu un tel maine sa imi zici si cat ma costa treaba asta ca in seara asta e cam tarziu...multam foarte mult de ajutor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Te costa 15 milioane cu factura. Auzi la el, cit ma costa? Poti sa-l pui la curier si sapt asta ti-l probez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate